Meer dan simpelweg cijfers, ontdek wat werkelijk tot succesvolle resultaten leidt

Stel je hebt contact met de juiste influencers, hebt een persbericht verstuurd en media-aandacht gegenereerd. Maar wat dan? 

Als je over de data beschikt waarmee je kunt zien hoeveel mensen je bereikt, wat ze over je content zeggen en wat ze ermee doen, beschik je niet alleen over waardevolle informatie. Je krijgt er ook ideeën door en kunt efficiëntere campagnes opzetten. 

En dat is waar het gepersonaliseerde monitoring- en analyticsplatform van Cision om de hoek komt kijken.

Vraag een gepersonaliseerde demo aan

Bekijk de data die ertoe doen en verwerk ze in kant-en-klare rapporten om te presenteren aan jouw team, management of bestuur

Dynamische data

Vergelijk prestaties in een bepaalde periode om de effectiviteit van je campagnes te begrijpen. En monitor de domeinautoriteit om te zien hoeveel mensen je daadwerkelijk bereikt. 

Holistisch overzicht

Met meer dan 100 miljoen beschikbare databronnen mis je nooit meer een vermelding van jouw merk, relevante onderwerpen op nieuws- en social media sites en andere digitale kanalen. 

Concurrentieanalyse

Zie hoe jouw merk het doet ten opzichte van de concurrentie en ontdek precies waar de kansen liggen. 

Interactieve rapporten

Met één klik zet je jouw Cision dashboard om in overzichtelijke rapporten die je snel kunt downloaden of delen via een eenvoudige URL. 

Als je over alle data beschikt, behaal je meer relevante resultaten

We weten dat PR-professionals meer nodig hebben dan enkel een groot bereik. Er zijn miljoenen websites die niet relevant voor je merk of onderwerp zijn en daarom je tijd ook niet waard zijn. Met onze Mmonitoring en Analytics beschik je over de gegevens die je nodig hebt om gemakkelijk de meest geschikte influencers en websites te identificeren om je verhaal aan te vertellen. Zo zet je succesvollere campagnes op en behaal je gewenste resultaten. 

Jay Webster

Chief Product Officer, Cision

Ontdek de kracht van de Cision Communications Cloud

Mediamonitoring en -analyse zijn slechts een onderdeel van de complete Communications Cloud. Want met de combinatie van deep data dive, de meest uitgebreide database van journalisten en influencers, en een echte mediarelatiebeheertool, kun je mooie dingen realiseren. 

MEDIAMONITORING

Krijg een volledig beeld van je merkreputatie

Cision heeft toegang tot de meest complete verzameling van wereldwijd online nieuws, blogs, print en broadcastkanalen. In combinatie met de miljarden conversaties die plaatsvinden op social media. Cision monitort het allemaal om jou te helpen een volledig beeld te krijgen van de reputatie van je organisatie. En we bieden je de middelen om die reputatie te beïnvloeden of behouden. 

Krijg een uitgebreide kijk op onze mediamonitoring opties

Volg de mentions van je merk realtime in miljoenen dagelijkse nieuwsberichten over de hele wereld, met een onbeperkt aantal clips en zoekopdrachten.

Vind wereldwijd mentions op tv en radio met onbeperkte, eenvoudige zoekopdrachten. Bewerk clips om te delen met interne teams en highlight belangrijke kijkcijfers en sentimenten.

Krijg toegang tot tienduizenden lokale, nationale en internationale coverage vanuit gedrukte kranten, tijdschriften, paywalled content en meer print media.

Volg de mentions van je merk en de prestaties van je eigen kanalen op de belangrijkste social media en analyseer de resultaten in een handomdraai.

Gebruik geavanceerde spraak-naar-teksttechnologie om mentions van meer dan 20.000 podcasts wereldwijd in 16 verschillende talen te identificeren.

Wat mensen over je zeggen op social media? Daar bestaat een app voor!Maak gebruik van onze op AI-gebaseerde deep social listening om te begrijpen wat er wereldwijd over je merk, producten en branche wordt gezegd op digitale kanalen. Binnen enkele minuten verschijnen de statistieken in je dashboard die kunt je gebruiken om je merkreputatie te beheren, in te spelen op trending topics en slimmere communicatiestrategieën te ontwikkelen. 

Krijg realtime en historische inzichten met Cision Social Listening powered by Brandwatch. 

Het 2021 Global Communications rapport

Het is gebleken dat de grootste uitdaging voor Amerikaanse PR-professionals 'het onvermogen om impact effectief te meten' is. 

Cision werkte samen met PRWeek om inzicht te krijgen in hoe de PR-industrie zich blijft ontwikkelen en aanpassen te midden van nieuwe tools en technologie, hogere verwachtingen, en de uitdagingen van een wereldwijde pandemie.   

Lees meer over de uitdagingen en kansen die momenteel voor ons liggen. 

Bekijk het rapport

EARNED MEDIA ANALYTICS

Zie hoe je merk het doet in de media

Dat het succes van een campagne meer afhangt van kwaliteit dan van kwantiteit is bekend. Het is van belang om inzicht te hebben en te begrijpen welke invloed de mediakanalen daadwerkelijk hebben die je met jouw publicaties bereikt. Onze eersteklas toepassingen voor digitaal en social bereik maken dit mogelijk.

Het begint met de mogelijkheid om mention na mention terug te vinden tussen alle miljoenen media-outlets. Als je merk door een nieuwsoutlet of individu op social media wordt vermeld, dan vindt Cision die vermelding terug.

Staan jouw mentions bovenaan de zoekresultaten of op pagina 30? De toepassing ‘domeinautoriteit’ laat zien of jouw publiek je merk kan vinden als ze naar je merk zoeken in zoekmachines.

Zie in één oogopslag welke artikelen het belangrijkst zijn. Zie hoe vaak je merk wordt vermeld en in welke context, welk bereik het artikel heeft gegenereerd en hoe het aansloeg bij je doelgroep.

Met een geautomatiseerde share of voice-analyse voor alle mediakanalen kun je in slechts drie klikken al een concurrentievergelijking maken.

Cision gaat verder dan enkel het tellen van clips. Maak waardevolle bedrijfsresultaten van je earned media

Alerts!

Direct op de hoogte van een crisis of kans

Wie beweert dat slechte reclame niet bestaat, heeft het wellicht nog nooit meegemaakt. Wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over jouw merk. Cision's realtime nieuws gebruikt algoritmes om onregelmatigheden op te sporen en je te waarschuwen voor ongewoon hoge activiteit. Dit kan wijzen op een potentiële crisissituatie of bijvoorbeeld positieve berichtgeving rondom een bedrijfsaankondiging. Stel je alerts in en blijf samen met jouw team op de hoogte via e-mail of Slack. 

IMPACT

Laat je gegenereerde impact zien

Met Cision Impact tillen we analyses naar een heel nieuw niveau door earned media te koppelen aan bedrijfsresultaten. Naast de informatie over wie er over je merk leest in earned media, kun je ook zien hoeveel bezoekers je website heeft en wat die vervolgens doen. Bewijs automatisch de waarde die je levert aan jouw organisatie terwijl jij je focust op de influencers en websites die de gewenste bedrijfsresultaten genereren.
Ontdek jouw impact

RAPPORTAGE

Deel (en vier) je successen

Het werk is gedaan. Je hebt de juiste informatie ingewonnen, geëvalueerd en verbeterd. Gebruik vervolgens de interactieve rapporten, alerts en integraties van Cision om collega's, stakeholders en leidinggevenden het succes van jouw earned media te laten zien. 

Cision rapportagemogelijkheden

Interactieve rapporten

Met slechts één klik kun je jouw Cision dashboard omzetten in overzichtelijk gestroomlijnde rapporten om vervolgens te downloaden of delen via een simpele URL. 

Google Analytics en Adobe Analytics

Bekijk het effect van earned media via jouw websiteverkeer, gebruikersgedrag en doelconversies door integratie van je Google Analytics- of Adobe Analytics-account. 

API

Integreer earned media resultaten in de totale marketing- en bedrijfsstatistieken. Verwerk earned media tracking in interne rapportagestructuren met een volledig personaliseerbare REST API die integreert met business intelligence software zoals Tableau, PowerBI, Domo en meer. 

Laat meer mensen het over je merk hebben dankzij betere PR-distributie

Wil je meer bereik genereren? Middels persdistributie via PR Newswire, onderdeel van de Cision suite, kun je jouw verhaal onder de aandacht brengen van de juiste redacteuren, journalisten en influencers van 's werelds meest vertrouwde distributieservice.
Ontdek het wereldwijde netwerk van PR Newswire

Maak kennis met jouw externe team

Wij snappen heel goed dat je het druk hebt met dagelijkse werkzaamheden. Ons team van specialisten kan daarom dagelijkse nieuwsbrieven, alerts en diepgaande analyses voor je samenstellen over onderwerpen die jou en je organisatie aangaan. Zo ontvang jij exact de statistieken die je wenst.  

We bieden ook talloze gratis bronnen om je te ondersteunen waar en wanneer je dat kunt gebruiken. 

Ontdek hoe wij PR-professionals ondersteunen

Monitor, analyseer en bereik meer

Ons uitgebreide en gebruiksvriendelijke platform is speciaal ontworpen voor iemand als jij. Kom in contact met een expert in PR-technologie en ontdek hoe Cision jouw eigen persoonlijke database kan zijn.