Perscontact 

Geneviève Muya
Marketing Manager Cision Benelux

Cision Benelux 
Tel: +31 (0)70 4141 222
Genevieve.muya@cision.com

Wat we doen? 

Cision is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software die marketingcommunicatieprofessionals in staat stelt om belangrijke influencers te identificeren, strategische content te maken en te distribueren, en zinvolle impact te meten. Ga voor meer informatie over de bekroonde producten en diensten, waaronder de Cision Communications Cloud™, naar www.cision.nl en volg Cision op Instagram @CisionBenelux. 

Global leadership team

Cali Tran

Cali Tran

Chief Executive Officer

Cali Tran

Cali Tran

Chief Executive Officer

Cali Tran heeft een lange staat van dienst in het leiden van duurzame, rendabele groeitrajecten voor internationale tech-gedreven marketingbedrijven. Voordat hij bij Cision kwam, vervulde hij leidinggevende functies bij Centerfield, Vericast & Valassis als President, Chief Commercial Officer en CEO. Eerder in zijn carrière investeerde Cali in snelgroeiende technologiebedrijven bij North Bridge en leidde hij transformerende groei-initiatieven bij MacAndrews & Forbes. Cali begon zijn carrière in de financiële wereld en maakte deel uit van het seed stage team bij Ancestry (in 2020 voor 4,7 mld dollar overgenomen door Blackstone). 

Cali behaalde een AB in geschiedenis aan het Bowdoin College en een MBA aan de Harvard Business School. Samen met zijn vrouw woont hijin San Francisco en Napa Valley.

Prasant Gondipalli

Prasant Gondipalli

Executive Vice President, Chief Financial Officer

Prasant Gondipalli

Prasant Gondipalli

Executive Vice President, Chief Financial Officer

Met meer dan 15 jaar boekhoudkundige en financiële ervaring in de consulting- en corporate-sector, houdt Prasant Gondipalli als Chief Financial Officer toezicht op Cisions financiële en boekhoudkundige functies.

Voorafgaand aan Cision was Gondipalli Senior Vice President voor Portfolio Operations bij Platinum Equity. Hij was tevens Senior Vice President voor Transformation bij Key Energy Services, en Vice President voor Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation bij BlueLine Rental. Voordat hij naar Corporate kwam, werkte Gondipalli in de herstructureringspraktijk van Alvarez & Marsal.

Gondipalli is een CPA en verkreeg zijn Bachelor in de Bedrijfskunde aan Emory University. Hij is samen met zijn vrouw en kinderen woonachtig in Chicago.

 

Nicole Guillot

Nicole Guillot

Chief Operating Officer

Nicole Guillot

Nicole Guillot

Chief Operating Officer

Nicole Guillot is Chief Operating Officer bij Cision. Ze was voorheen President van de EMEIA- en LatAm-regio, en Canada. Daar gaf zij leiding aan de strategic direction, financial performance en operationele activiteiten in alle regio's.

Guillot heeft een cross-functionele carrière gehad in alle sectoren binnen de nieuws- en informatie-industrie. Sinds 2016 was ze bedrijfsdirecteur en hoofdvertegenwoordiger in Canada. Voorafgaand aan de overname van Canada Newswire door Cision (via PR Newswire), was Guillot President & CEO van Canada Newswire, een rol die ze begon in 2013, na twee jaar Senior Vice President, Global Products voor PR Newswire te zijn geweest.

Guillot is vooral geïnteresseerd in werk dat de manier transformeert waarop we content distribueren en gebruiken in de digitale omgeving, met de nadruk op analyses die bruikbare inzichten opleveren.

Guillot is afgestudeerd aan de Universiteit van Ottawa en woont en werkt in Toronto, Ontario.
Paul Dumas

Paul Dumas

Chief Human Resources Officer

Paul Dumas

Paul Dumas

Chief Human Resources Officer

Paul Dumas is de CHRO van Cision, waar hij verantwoordelijk is voor het aansturen van de wereldwijde HR-strategie van Cision. Dumas is een hands-on HR-manager die gepassioneerd is over het bouwen van een cultuur en een doel dat een sterke betrokkenheid van medewerkers stimuleert.

Dumas heeft in de loop van zijn carrière talrijke senior HR-functies bekleed en was de laatste jaren CHRO bij Fiserv, Inc en US Anesthesia Partners. Bij Fiserv heeft Paul zich sterk gemaakt voor de formele invoering van diversiteit en inclusie, de betrokkenheid van medewerkers verbeterd en talentmanagementsystemen gebouwd. Paul blijft sterk gericht op het creëren van gedegen procedures voor werving en talentontwikkeling, verandermanagement en strategieën voor werknemersbetrokkenheid. Naast een ervaren HR-leider is hij een ervaren zakenman en werkte hij drie jaar als Chief Operating Officer van een succesvolle start-up, Workpays.

Paul heeft een Master's degree in Human Resources and Organization Development van de University of San Francisco en een Bachelor of Science van Johnson & Wales University.
Jay Webster

Jay Webster

Chief Product Officer

Jay Webster

Jay Webster

Chief Product Officer

Als Chief Product Officer leidt Jay de uitvoering van een innovatieve productplanning om ervoor te zorgen dat Cision met vertrouwen aan de klantvraag kan voldoen.

Jay Webster heeft meer dan 25 jaar ervaring als toonaangevend bedrijf op het gebied van adtech, martech en performance-marketing. Voordat hij bij Cision kwam, was Webster ESVP Product & Engineering bij Valassis Communications, waar hij de succesvolle transformatie van een traditioneel mediabedrijf naar het digitale tijdperk heeft geleid. Jay heeft in het verleden onder andere de volgende functies bekleed: Medeoprichter en voorzitter van Choose Energy; Chief Product Officer voor Sharethrough; Division Vice President bij Neustar; Chief Product Officer bij Quova; GM of Lead Generation bij Yahoo!; GM van Performance Marketing; CTO bij BlueLithium, VP of Engineering bij Adteractive, Inc.; en President en CTO bij Fathom Online.

Jay brengt zijn vrije tijd door als muzikant en pleitbezorger voor muziekonderwijs, is meer dan 10 jaar lid van het bestuur van Little Kids Rock en is hij een fanatieke mountainbike-racer.
Stephen Boyes

Stephen Boyes

Chief Revenue Officer

Stephen Boyes

Stephen Boyes

Chief Revenue Officer

Stephen Boyes heeft ruim 25 jaar ervaring in FinTech, MarTech en de mediasector internationaal. Het bieden van enterprise data- en marketingoplossingen via onder andere SaaS technologie aan grote corporates wereldwijd staat daarin centraal.

Steve staat het meest bekend om het leveren van transformatieve groei in zowel gevestigde ondernemingen als startups. Hij heeft met name leiding gegeven aan de wereldwijde verkoop- en servicegerichte functies van een onderneming van 6 miljard dollar, heeft een solutions business opgezet bij Thomson Reuters en deze snel weten te schalen naar 1 miljard dollar aan inkomsten, en heeft een startup in de digitale media opgericht en deze laten groeien naar een jaaromzet van miljoenen dollars en miljoenen dagelijkse bezoekers.

Steve heeft ook in talrijke operationele comités en raden van bestuur gezeten. Het is een leider en een coach ten top en hij werd erkend als een 'top 50 leading light' in het Verenigd Koninkrijk voor vriendelijkheid in zakelijk leiderschap in 2018.
Dylan Marvin

Dylan Marvin

Chief Legal Officer and President, Insights

Dylan Marvin

Dylan Marvin

Chief Legal Officer and President, Insights

Dylan Marvin is een bewezen performance driven operator met uitgebreide ervaring in B2B- en B2C-technologie- en mediabedrijven. In de loop van zijn carrière heeft Dylan leidinggevende posities bekleed in de VS, het VK en EMEA.

In het bijzonder was Dylan de Chief Legal & Administrative Officer van Brandwatch voorafgaand aan de succesvolle overname door Cision. In deze rol bij Brandwatch ontwikkelde en leidde Dylan diverse functies, waaronder legal, privacy, risk, compliance, HR, IT, facilities en Sales Operations. Dylan heeft een BA van Occidental College en heeft rechten gestudeerd aan zowel Thomas Jefferson School of Law als University College London.
Putney Cloos

Putney Cloos

Senior Vice President, Global Marketing

Putney Cloos

Putney Cloos

Senior Vice President, Global Marketing

Putney Cloos heeft haar hele carrière gewerkt in het speelveld van marketing en sales en heeft strategieën ontwikkeld om de omzetgroei te versnellen. Voor Cision was Putney Vice President Commercial Marketing bij American Express waar ze de transformatie van hun B2B-marketingstrategie leidde. Ze leidde ook de B2B marketing en sales partnerships van Amex met marktleiders zoals Delta, Amazon, Marriott en Lowe's. Voor ze bij American Express aan de slag ging, was Putney Associate Partner voor de marketing & sales praktijk van McKinsey & Company.

Putney heeft een AB van Harvard College en een MBA van de Kellogg School of Management. Buiten Cision zit Putney in twee non-profit raden van bestuur van organisaties die zich richten op klimaatveranderingen en hulp bij en herstel van natuurrampen.

 

Waar zijn we gevestigd binnen de Benelux

 

The Netherlands

WTC The Hague
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

 

Belgium

Meld je aan voor een demo

En communiceer als nooit tevoren.