Maak de meeste impact met het ongeëvenaarde bereik van PR Newswire

170+ landen en  40+ talen

170+ landen en 40+ talen

200.000+ journalisten, redacties en influencers

200.000+ journalisten, redacties en influencers

8.000+ websites

8.000+ websites

PERSDISTRIBUTIES

Er is een reden waarom de grootste bedrijven ter wereld vertrouwen op PR Newswire (en eigenlijk wel meer dan één reden)

Bereik een publiek van journalisten en influencers over de hele wereld, of gewoon om de hoek. Ons medianetwerk omvat meer dan 200.000 journalisten, redacties en influencers, 8.000 websites wereldwijd en 2,1 miljoen volgers op social media.

Over de hele wereld weten journalisten, redacties en influencers dat wanneer iets van PR Newswire afkomstig is, het geloofwaardig, betrouwbaar en de moeite waard is om te lezen.

Cision loopt voorop in de branche en blijft investeren in beveiligingsprotocollen, zoals onze SOC 2 Type II compliance, single-sign-on en multi-factor authenticatie aantonen.

Expertise in de distributie van persberichten voor elke sector

Werk met een team dat jouw vakgebied kent, weet wie de belangrijkste spelers zijn en weet hoe jouw persberichten de beste resultaten kunnen opleveren.

  • Nationaal

    Wij brengen jouw verhaal zowel lokaal als nationaal onder de aandacht van marktleiders en grootste influencers in print, broadcast en overal online.

  • Internationaal

    Bereik de media in meer dan 170 landen en in meer dan 40 talen door know-how van onze internationale media-experts.

  • Specifieke branches

    Onze redacteuren stemmen elk persbericht af op de sector en het thema. Zo bereikt jouw inhoud relevante en gerichte doelgroepen.

Jay Webster

Je hebt al een geweldig persbericht. PR Newswire helpt je om op te vallen in de grote massa aan informatie.

Redacteuren krijgen veel persberichten op hun bureau. Meer dan een kwart van de journalisten ziet elke week meer dan 100 persberichten. De beste manier om als afzender het verschil te maken en op te vallen is een persbericht versturen via een distributeur die ze vertrouwen.

Jay Webster

Chief Product Officer, Cision

Hoe je met het distributieplatform van Cision je doelgroep bereikt en vergroot

De distributie van persberichten via PR Newswire helpt je om het bereik van jouw nieuws te vergroten, zodat het verder en sneller wordt verspreid.

Hoe het werkt? 

Van 24/7, 365 dagen per jaar redactionele ondersteuning tot strategisch accountbeheer: het team van experts bij PR Newswire helpt jouw team bij het navigeren door de continu veranderende mediawereld, het bereiken van de juiste doelgroepen en foutloos werk afleveren.

Persberichten die multimedia-elementen bevatten, genereren tot zes keer meer engagement. Geef jouw persberichten net dat beetje extra door er video’s, afbeeldingen, infographics en meer aan toe te voegen om zo je bereik te vergroten.

Het indienen van persberichten is snel, gemakkelijk en intuïtief voor PR Newswire members. Alles is in een paar klikken geregeld.

Nog één stap voordat je persbericht de deur uitgaat: ons 24/7/365 team van proeflezers en redacteuren zetten de puntjes op de ‘i’ en zorgen ervoor dat elke grammaticale fout wordt opgemerkt.

Je persbericht ligt direct op het bureau (digitaal of hard copy) van iedereen die je wilt bereiken. Zo simpel is het.

Gemakkelijk te gebruiken prestatiecijfers laten jou zien waar je media-uitingen heen gingen, wie het heeft gezien en wat ze er vervolgens mee hebben gedaan. Ofwel, wat en wie het over je merk of onderwerp hebben. En onze dashboards zetten deze data om in intelligence die jouw bedrijfsactiviteiten aanstuurt.

We hebben als merk ongelooflijk veel geluk om met zo’n deskundige Cision-vertegenwoordiger samen te werken die al lang een kundige partner voor Chipotle is. Ze hielp ons bij het identificeren van kansen om de zichtbaarheid en betrokkenheid van onze persberichten te maximaliseren. Samen hebben we de inhoud van persberichten bekeken, de prestaties van elke publicatie geanalyseerd en distributiestrategieën besproken om het bereik te optimaliseren. 

Erin Wolford

Vice President, External Communications, Chipotle

Communicatie-oplossingen voor elk thema

Investor relations

Investor relations

Verspreid gevoelig beleggersmateriaal tijdig en gemakkelijk volgens de voorschriften.

ESG

ESG

Verzamel ESG-gerelateerde persberichten, earned media monitoring, analytics en rapportage allemaal op een één plek.

Stem je boodschap af op multichanneldistributies

Een multichannel news release (MNR) is een distributiestrategie waarmee jouw content via meerdere kanalen onder de aandacht wordt gebracht van journalisten en consumenten. Al het binnenkomende verkeer gaat naar de MNR-landingspagina om jouw bericht meer context te geven en verdere betrokkenheid bij je merk te bevorderen.  
Laat zien hoe het werkt

GROTER BEREIK EN BRUIKBARE DATA

Het complete platform voor betere campagnes

Hoe krijgen je persberichten een nog grotere impact? Door de kracht van de Communication Cloud te benutten. 

Engagement: Een cruciaal onderdeel van jouw proces ligt in je vermogen om kanalen en personen te identificeren die een impact kunnen hebben op je PR-resultaten.  

Je bereikt gegarandeerd het juiste publiek met toegang tot een database van meer dan 1,1 miljard journalisten en influencers en geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om snel journalisten en influencers met invloed in jouw branche te vinden.

Ontdek de Comms Cloud

Klaar om het verhaal of nieuws van jouw merk te delen?

Meld je nu aan om toegang te krijgen tot het grootste en meest betrouwbare distributienetwerk voor content.