Overtuig jezelf met een live demo door een van onze experts

We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om data en tijden af te stemmen.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.

Wat je van jouw demo kunt verwachten

  • Voorbeelden van statistieken die voor jouw bedrijf echt relevant zijn

    Ontvang een gepersonaliseerde, 45 minuten durende media-analyse van de daadwerkelijke media coverage die jouw merk heeft gegenereerd. Loop zelf door ons gebruiksvriendelijke dashboard, gepersonaliseerd met statistieken die voor jouw bedrijf relevant zijn.

  • Een gezamenlijke handleiding en gesprek

    We nemen de tijd om jouw bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen te begrijpen, en werken aan de beste oplossingen voor jouw unieke behoeften.

  • Een paar aha-momenten

    Zie wie er over jouw bedrijf of een onderwerp praat, wat ze ervan vinden en hoe jouw bedrijf zich verhoudt tot concurrenten. 

De Cision Communications Cloud is een essentieel onderdeel van mijn dagelijkse routine als PR-manager.

Ik vind het prettig hoe de verschillende elementen en functies van de Cision Communications Cloud geïntegreerd zijn en allemaal met elkaar samenwerken. Ik gebruik het databasegedeelte om relevante media outlets en -contacten bij te houden en gebruik vervolgens de distributiefunctie om nieuwsberichten naar deze contacten te sturen. Het is ook superhandig dat het systeem laat zien of mensen de e-mail openen en op één van de links klikken die ik heb gedeeld. Vervolgens kan ik de campagne, mediamonitoring, data en statistieken gebruiken om de coverage te volgen en tijdig rapporten te maken.

Cindy A.

G2 Reviewer