Hulp bij toegankelijkheid.

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van of de toegang tot een onderdeel van de website van Cision of PR Newswire, zijn wij bereikbaar op 855-204-3479 of per e-mail via support@cision.com (Engelstalig supportteam). Wij proberen dan samen de informatie, het item of de transactie die je zoekt, aan te bieden via een communicatiemethode die toegankelijk is in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving (bijvoorbeeld via telefonische ondersteuning).

 

Doel van toegankelijkheid voor iedereen.

Cision wil al haar klanten een positieve klantervaring bieden, en wij streven ernaar om toegankelijkheid en inclusie te bevorderen. Ons doel is om onze klanten in staat te stellen succesvol informatie te verzamelen en zaken te doen via onze websites. Of je nu gebruik maakt van ondersteunende technologieën zoals een schermlezer, een vergrootglas, spraakherkenningssoftware of bijschriften voor video's, ons doel is om te proberen jouw gebruik van de websites van Cision of PR Newswire tot een succesvolle en plezierige ervaring te maken.

 

Acties.

Wij ondernemen verschillende stappen en zetten middelen in om onze websites voortdurend te verbeteren. Hoewel we trots zijn op de inspanningen die we hebben verricht en die nog in uitvoering zijn, beschouwen we bij Cision toegankelijkheid als een voortdurende ontwikkeling.

 

Feedback.

Neem contact met ons op als je feedback of suggesties hebt over hoe wij de toegankelijkheid van onze websites kunnen verbeteren.