alt

HET MENSELIJKE ELEMENT

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Data op zich is al waardevol. Maar statistieken in combinatie met hoogstaand menselijk onderzoek en diepgaande analyses door deskundigen uit de sector, is wat het verschil maakt.  

Ons uiterst accurate, wereldwijd opererende Insights team doet er alles aan om jou als klant te helpen begrijpen wat je doelgroep zegt, waarom ze dat zeggen en hoe je die informatie omzet in actie.

Platformmanagement en -analyse

Werk samen met een team van specialisten om doelstellingen, aandachtsgebieden en belangrijke prestatie-indicatoren vast te stellen. Onze geavanceerde brand tracking en Social Listening technologie bezorgen jou de nodige informatie in een licht verteerbaar formaat. Ons team van experts helpt je om die inzichten om te zetten in actie.

Onze Insights specialisten helpen je bij het checken en begrijpen van jouw earned media content.

De analyse neemt enkel relevante content en gescreende data op.

Maak gebruik van geavanceerde merk- en sentiment monitoring op wereldwijde schaal.

Krijg beter inzicht in je concurrenten om hen zo voor te zijn en blijven.

Ga verder dan de traditionele nieuwsanalyse om je contentstrategie te verfijnen, dankzij de geïntegreerde media-analyse van earned en owned kanalen.

Klaar om meer met je data te doen? 

Als je deskundig inzicht krijgt in alle data en elk online gesprek, kun je sturen wat mensen in de (digitale) media zeggen. Dat is PR-expertise op het hoogste niveau. 

Ontdek het zelf, plan een demo in

Advies en rapporten van experts

Ons team staat dagelijks voor je klaar om jou te helpen snel te begrijpen wat er om je heen gebeurt en waarom. Wij leveren dagelijks briefings en inzichten over onderwerpen die relevant of van invloed zijn op jouw organisatie en branche. Zowel over thema’s in het nieuws als in gesprekken die via social media plaatsvinden.

Werk met experts uit de industrie

Toegewijde specialisten die jouw vakgebied goed begrijpen en weten wat belangrijk is.

Volledig op maat gemaakte rapporten

De Cision briefings zijn op maat gemaakt voor jouw organisatie, volgen jouw concurrenten, industrie, doelgroepen en meer – en zijn gebaseerd op de parameters die jij bepaalt (onderwerpen, bronnen, regio's, enzovoorts). 

Net dat stapje verder

Wij gaan verder dan eenvoudige grafieken en diagrammen; wij helpen jou om kansen te ontdekken en risico's te beperken. 

Een verlengstuk van jouw team

Wij staan je graag terzijde bij het voeren van gesprekken of het voorbereiden van vergaderingen met leidinggevenden. 

24/7 alerts: mis nooit iets

Loop voorop in gesprekken die ertoe doen. Dankzij vrijwel realtime monitoring en cross channel alerts houden we je op de hoogte van cruciale nieuwsberichten en trends in social media. En door AI-ondersteunde technologie pikken we verhalen en gesprekken op social media op, terwijl een team van mensen ze rangschikt op basis van jouw behoeften. Geen duplicaten, geen false positives en geen ruis. Alleen nieuws. 

De kracht van een partnerschap

PR en marketing kunnen chaotisch zijn. Cision Insights helpt je om orde in de chaos te scheppen. 

Wij nemen allereerst de tijd om te begrijpen wat jouw bedrijf doet en wat de belangrijkste zaken zijn. Zo leveren wij vervolgens de meest passende onderzoeksresultaten en informatie die jou helpen je werk efficiënter en beter te doen. We combineren de expertise van menselijke analisten met de beste monitoring- en Social Listening technologie in zijn klasse.  

Dat is de kracht van een partnerschap. 

Krijg de inzichten die leiden tot succes

Je wilt en verdient meer dan een leverancier. Namelijk een partner die jouw PR- en marketingkracht versterkt.