Begrijp je earned mediapubliek

Leer je publiek kennen. Krijg toegang tot kijk-, bedrijfs- en engagementdata en demografische gegevens van miljoenen earned media-websites. Gebruik data op uitgevers- en artikelniveau om je communicatiestrategie te versterken.

Koppel je PR aan je bedrijfsresultaten

Stem je PR-metriek af op je KPI’s en laat eenvoudig zien hoe earned media je websiteverkeer, inkomende leads, conversies en meer hebben gegenereerd.  
Vraag een demo aan

Retarget je earned mediapubliek

Integreer earned en payed media. Het platform maakt het op contextuele wijze vastleggen en opbouwen van custom doelgroepen op basis van earned mediaconsumptie mogelijk. Voer kant-en-klare programmatische reclamecampagnes uit en sla de data van campagneprestaties op in een interactief, aanpasbaar dashboard. 

We begrijpen allemaal intuïtief de kracht van earned media, maar Cision helpt ons het te bewijzen. We hebben geweldige resultaten gezien door gebruik te maken van Cision Impact voor het identificeren en retargeten van earned media-publiek. Edelman's Performance Communications klanten ervaren 3-5x hogere click-through rates (CTR's) en genereren tot 12x meer return on ad spend (ROAS) door een incrementeel, hoogwaardig publiek te bereiken voor betaalde activering.

Megan Tweed

Hoofd Performance Communications bij Edelman

Meld je aan voor een demo

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring. .