Connect met de juiste influencers

Hoe vind je influencers die interesse hebben in jouw onderwerp en nieuws? Influencers die de gesprekken online starten en daarmee jouw boodschap naar een hoger niveau tillen?  

Maak kennis met onze Connect database, de enige tool met een krachtige en eenvoudig te gebruiken zoek- en filter optie die toegang geeft tot het wereldwijde media- en influencerlandschap.

  • 850.000 mediacontacten, outlets en kansen door redactionele kalenders
  • 1 miljard social media profielen
  • Eenvoudig zoeken en lijsten samenstellen
Kom in contact met influencers en journalisten
alt
alt

Meer dan een database: een tool voor jouw mediarelaties

Relaties vormen de sleutel tot je succes. Wij maken het je gemakkelijk om jouw belangrijkste mediarelaties op te bouwen en te behouden. We nemen het denk- en uitzoekwerk van het identificeren van de meest relevante mediacontacten uit handen. En we maken het je gemakkelijk om hen direct vanuit het platform met een persoonlijke noot te benaderen.  

Creëer en verstuur gerichte e-mails in enkele klikken en check vervolgens makkelijk wie jouw content daadwerkelijk bekeek. 

Ontdek hoe wij het genereren van bereik gemakkelijk maken

HOE DE CONNECT DATABASE WERKT

De Connect database is een ware PR CMS

Journalisten hebben het druk. En jij hoogstwaarschijnlijk ook. Met Connect focus je op de juiste doelgroepen voor je verhaal en boei jij je doelgroep gemakkelijker.  

Zie wat anderen zeggen over je merk, product, industrie of andere interessegebieden.

Vind snel de meest relevante en belangrijke mensen voor jouw organisatie om je verhaal te verspreiden.

Leg eenvoudig contact met je doelgroepen via gepersonaliseerde e-mails en meet de betrokkenheid.

Blijf in contact en houd elke interactie bij.

Connect is meer dan een database, het is een PR-CMS voor je belangrijkste relaties

Wat je kunt doen als je meer verbonden bent?

Weg met niet beantwoorde telefoontjes of e-mails.  

Bouw hechte relaties op met topjournalisten en influencers in jouw vakgebied. Grijp hun aandacht, verover de krantenkoppen en palm je doelgroep in. 

Ga een stap verder met jouw verhaal

Met Cision PR Newswire, de meest betrouwbare newswire in de branche, breng je jouw content onder de aandacht van de grootste groep journalisten en influencers.
Ontdek de mogelijkheden van PR Newswire

Ontdek de volledige kracht van de Cision Communications Cloud

De Connect database is slechts één onderdeel van de complete Communications Cloud. Combineer de meest uitgebreide tool voor relatiebeheer met de diepgaande data van monitoring en analytics. Realiseer zo een voorsprong in de markt en bespaar gemakkelijk tijd en moeite. 
Zie hoe alles samenkomt in de Communications Cloud

In de loop der jaren hebben wij hechte relaties opgebouwd met mediacontacten. Veel van hen weten dat ze nieuws van ons kunnen verwachten. Deze relaties zijn belangrijk in het continu veranderende medialandschap en Cision helpt ons daarbij.

Robin Hoffman

President, Pipeline Communications

Bouw betrokken relaties op met je doelgroepen

Ontdek wat er gebeurt als je inlogt in de meest uitgebreide en intuïtieve database bestaande uit de doelgroepen wiens aandacht het meest belangrijkst is voor je merk.