Volg realtime online verhalen, gesprekken en trending nieuws, om inzicht te krijgen in de merkreputatie en effectiviteit van je campagnes.

Uitgebreide monitoring

Cision monitort wereldwijd meer dan 7 miljoen websites, waaronder online nieuwsberichten en blogs. Deze monitoring maakt het mogelijk om volledige statistieken te leveren van artikelen. Zoals het aantal unieke kijkers per maand, de publiciteitswaarde, en zelfs leadgeneratie en websiteverkeer om ware betekenis toe te voegen aan de mentions van jouw bedrijf of onderwerp in de media. 

Onbeperkt aantal clips

Er bestaan geen limieten op je zoekopdrachten of online nieuwsclips. Dit betekent dat als jouw publiciteit explosief stijgt, je je geen zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten.  
Vraag een demo aan

Professionele onboarding en diensten

Ons ervaren team van onboarding- en serviceconsultants staat altijd voor je klaar bij elk onderdeel van het platform. De uitgebreide training voor nieuwe klanten en de doorlopende professionele services waar je altijd gebruik van kunt maken, zorgen voor de meest optimale Cision ervaring.

Cision helpt ons om op de hoogte te blijven van de berichtgeving van de belangrijkste kranten- en online outlets in de VS, omroep- en kabelnetwerken en belangrijke lokale televisiemarkten. Het team stelt ons in staat om sneller te reageren en effectiever te zijn, zowel bij dagelijkse als bij langere termijn taken. 

Carol Stogsdill

Senior uitvoerend directeur, Bureau voor mediarelaties, UCLA

Meld je aan voor een demo

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring. .