Diversiteit@Cision 

Diversiteit is van cruciaal belang voor het voortdurende succes van Cision. Wij begrijpen dat ons bedrijf floreert als ons personeelsbestand net zo divers is als de mensen die onze producten gebruiken. Daarom zetten wij ons in voor het creëren van een omgeving waarin wij onze verschillen omarmen en iedereen in staat stellen het beste van zichzelf te geven door zichzelf te zijn. 

Het creëren van een meer inclusieve Cision 

Er zijn veel verschillende vaardigheden nodig om het nummer één earned media-platform ter wereld te creëren. Wij geloven dat een divers personeelsbestand, waarin iedereen vrij is om zichzelf te zijn, de sleutel is tot het opbouwen van een succesvol bedrijf. Daarom vieren we onze culturele verschillen en begrijpen we dat ze een belangrijk deel van onze kracht zijn. Om ervoor te zorgen dat deze visie zich in onze hele organisatie weerspiegelt, richten we ons op drie gebieden: 

Talent

Talent

Wij werven, ontwikkelen en inspireren een gevarieerde mix van getalenteerde mensen die een afspiegeling vormen van de gemeenschappen en klanten die wij bedienen.  

Cultuur

Cultuur

Wij bouwen actief aan een inclusieve cultuur door opleiding, samenwerking en verantwoordelijkheid.  

Gemeenschap

Gemeenschap 

We zetten ons in voor diversiteit bij onze mensen, klanten en de gemeenschap in het algemeen.ONTMOET ONZE MEDEWERKERSGROEPEN 

Onze Employee Resource Groups (ERG's) zijn een essentieel onderdeel van ons streven naar diversiteit en inclusie. Dit zijn groepen geleid door onze medewerkers die helpen een omgeving te creëren waarin elke stem wordt gehoord en gewaardeerd. Dit betekent dat jij, ongeacht je achtergrond, bij Cision gemakkelijk gelijkgestemde mensen en bondgenoten vindt. Deze groepen helpen inclusie een realiteit te maken binnen ons bedrijf. 

Empower

Empower pleit voor vrouwelijk leiderschap, diversiteit en gelijkheid door middel van loopbaanontwikkeling, netwerken, toespraakevenementen en doorgroeimogelijkheden. 

Embody

Embody streeft naar zichtbaarheid en een stem voor LGBTQIA+ medewerkers en bondgenoten binnen Cision door middel van gesprekken, voorlichting en vrijwilligerswerk. 

Embrace

Embrace helpt leiders te koesteren en te ontwikkelen die onze multiculturele samenstelling weerspiegelen en zorgt ervoor dat we onze mensen waarderen en promoten ongeacht ras, achtergrond, etnische afkomst, nationaliteit of religie. 

Bij Cision zetten we ons in voor diversiteit, gelijkheid en inclusie, en streven we naar een cultuur waarin alle werknemers de kans krijgen om zich te ontplooien. Onze prioriteit blijft het aannemen, motiveren en ontwikkelen van uitstekende en diverse mensen die samenwerken aan gemeenschappelijke doelstellingen. Wij streven naar een cultuur van inclusie en saamhorigheid, waarin mensen hun authentieke zelf kunnen zijn en op hun best kunnen presteren.

Jasmin Zamora

Director, betrokkenheid en inclusie

Werken bij Cision  

We hebben cultuurambassadeurs in elk kantoor die ervoor zorgen dat onze mensen erkenning krijgen voor hun harde werk en dat we onze successen vieren, zowel de grote als de kleine. 

Ontdek de vacatures