Wil je graag iemand die je helpt bij het beheren van kritieke aspecten van jouw aandeelhouderscommunicatie, waaronder het voldoen aan de openbaarmakingsvereisten, het hosten van webcasts en het onderhouden van een website voor investeerdersrelaties (IR)? 

Sluit je aan bij de gerenommeerde bedrijven die genoteerd staan aan de NYSE en NASDAQ en die hun vertrouwen stellen in Cision voor het leveren en bekendmaken van hun financiële en materiële nieuws. Met Cision's geïntegreerde suite van data-gedreven communicatietools voor investor relations hoef je je nooit meer zorgen te maken of je basis gedekt is. 

4 Redenen om met Cision IR te werken voor communicatie met aandeelhouders

1. Eenvoudige en effectieve disclosures

Voldoe aan de openbaarmakings- en nalevingsvereisten, maak nauwer contact met aandeelhouders en zorg voor doeltreffende zichtbaarheid voor beleggers door gebruik te maken van ons contentdistributienetwerk voor het bekendmaken van winsten, financiële en materiële informatie. 
Lees meer

2. Geautomatiseerde en geïntegreerde websites voor investeerders

Het opbouwen van relaties met investeerders, analisten, media en het algemene publiek vereist transparantie in de communicatie. Onze IR Room biedt bedrijven van elke omvang, van micro-caps tot megamerken wereldwijd, het platform ter ondersteuning van disclosures en communicatie naar aandeelhouders. Wij zorgen ervoor dat jouw persberichten en deponeringen automatisch op je eigen IR-website worden geplaatst en versturen geautomatiseerde alerts voor investeerders. 
Lees meer

3. Stressvrije beleggersevenementen

Door investeerders, analisten en de media de mogelijkheid te bieden om van de leidinggevenden van jouw bedrijf te horen, laat je zien dat je veel waarde hecht aan de transparantie van het bedrijf. Cision coördineert alle soorten presentaties, van winstoproepen tot beleggersevenementen die een hele dag duren. En onze uitgebreide ervaring met multimedia zorgt ervoor dat jouw presentatie probleemloos verloopt. Wij zijn er om je te helpen bij de communicatie naar jouw aandeelhouders, analisten en andere geïnteresseerde partijen bij de meest kritieke en belangrijke aankondigingen. 
Lees meer

4. Sterke betrouwbaarheid & veiligheid

Cision bied je de ondersteuning die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt en het vertrouwen dat jouw informatie altijd beveiligd is. Ons toegewijde ondersteuningsteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar, zodat jij jouw aandeelhouderscommunicatie onder alle omstandigheden kunt uitvoeren. Bovendien voldoen wij aan de SOC 2 Type II-norm, zodat je erop kunt vertrouwen dat wij jouw gegevens veilig beheren om de waardevolle informatie van jouw organisatie te beschermen. 
Lees meer

Ontvang meer informatie over Cision IR

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring. .