Win vertrouwen van je aandeelhouders en de markt met naleving van compliance en investor relations oplossingen.

Sluit je aan bij de gerenommeerde bedrijven die genoteerd staan aan beurzen over de hele wereld, die je voorgingen en hun vertrouwen reeds in Cision stelden voor het leveren en openbaar maken van hun financiële en materiële nieuwsberichten. Voldoe aan de openbaarmakingsvereisten door gebruik te maken van ons wereldwijde contentdistributienetwerk voor tijdige en veilige distributie van nieuws aan openbaarmakingspunten, redactiesystemen en financiële nieuwsorganisaties

4 Redenen om met Cision IR te werken voor communicatie met aandeelhouders

1. Eenvoudige en effectieve disclosures

Voldoe aan de openbaarmakings- en nalevingsvereisten, maak nauwer contact met aandeelhouders en zorg voor doeltreffende zichtbaarheid voor beleggers door gebruik te maken van ons contentdistributienetwerk voor het bekendmaken van winsten, financiële en materiële informatie. 
Lees meer

2. Geautomatiseerde en geïntegreerde websites voor investeerders

Het opbouwen van relaties met investeerders, analisten, media en het algemene publiek vereist transparantie in de communicatie. Onze IR Room biedt bedrijven van elke omvang, van micro-caps tot megamerken wereldwijd, het platform ter ondersteuning van disclosures en communicatie naar aandeelhouders. Wij zorgen ervoor dat jouw persberichten en deponeringen automatisch op je eigen IR-website worden geplaatst en versturen geautomatiseerde alerts voor investeerders. 
Lees meer

3. Sterke betrouwbaarheid & veiligheid

Cision bied je de ondersteuning die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt en het vertrouwen dat jouw informatie altijd beveiligd is. Ons toegewijde ondersteuningsteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar, zodat jij jouw aandeelhouderscommunicatie onder alle omstandigheden kunt uitvoeren. Bovendien voldoen wij aan de SOC 2 Type II-norm, zodat je erop kunt vertrouwen dat wij jouw gegevens veilig beheren om de waardevolle informatie van jouw organisatie te beschermen
Ontdek meer

4. Gestroomlijnd en intuïtief platform

Upload originele Word-documenten en converteer ze snel en gemakkelijk naar het format dat nodig is voor verschillende doelgroepen, om het gereed te maken voor gelijktijdige distributie.

Ontvang meer informatie over Cision IR

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.