Een betere rapportage geeft je ruimte om nog beter te presteren

Lever meer dan alleen werk. Laat ook de resultaten van je inspanningen zien.  

PR is hard werken. Het voortdurend onderhouden van relaties met stakeholders, nieuwe invalshoeken uitproberen en buzz creëren. Het blijft voor veel leidinggevenden erg vaag. Maar wij weten dat de impact van jouw inspanningen voor jouw hele organisatie concreet meetbaar en aantoonbaar is.   

En dat is precies wat onze rapporten doen.  

Onze rapportages zijn net zo makkelijk op te stellen als te delen om jouw inspanningen te presenteren. Het PR-vak kan lastig zijn, de waarde en successen ervan aantonen zou dat niet moeten zijn. 

Wat kan Cision Reporting voor jou betekenen?

Laat het door jou verrichte werk opvallen.

Maak indruk op stakeholders en leidinggevenden met de statistieken die zij willen zien.

Uploaden naar Slack, e-mail of stel een nieuwsbrief op.

Je hebt laten zien wat je kunt. Toon vervolgens aan wat een beetje meer budget kan doen.

ProSight Specialty Insurance

Ontdek hoe ProSight samenwerkte met Cision om de belangrijkste statistieken bij te houden en rapporten op te stellen voor leidinggevenden.  
Ontdek het hele verhaal

Rapportages creëren was nog nooit zo makkelijk

Zet jouw Cision dashboard in een handomdraai om in strakke rapporten. Met één klik maak je elke widget volledig aanpasbaar met ruimte voor eigen invulling. Deel de URL van het rapport gemakkelijk met interne stakeholders. 
Ontdek het zelf, plan een demo in

Meer technologie in minder tijd

Naadloze integratie met de slimste analysetools.

cision

Google en Adobe Analytics

Krijg inzicht in de impact die jouw earned media heeft op je websiteverkeer, het aankoopgedrag van je consumenten of de lead conversies door integratie van je Google Analytics of Adobe Analytics account. Bekijk de verzamelde gegevens overzichtelijk in je dashboard, of bekijk ze per artikel.

API

Cision biedt een volledig op maat aanpasbare REST API om vermeldingen in de media en statistieken over te zetten naar business intelligence software zoals Tableau, PowerBI, Domo en andere interne rapportagestructuren.

Met spike alerts mis je niets meer

Wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over je merk, waar je ook bent. Zo rapporteer je direct meer als dat nodig is.   

Verricht het werk, laat het zien en vier de successen

Jouw team bestaat uit PR-experts. En wij helpen je graag om het resultaat van die expertise daadwerkelijk te laten zien.