Onze waarden zijn onze manier van werken. Het is de manier waarop we dingen voor elkaar krijgen en waarom we anders zijn. We hanteren vijf eenvoudige waarden die de basis van onze bedrijfscultuur vormen. Ze maken deel uit van onze ‘taal’ en vormen de graadmeter om te beoordelen of we wat voor ons belangrijk is, ook naleven. 

We zijn één 

Door samen te werken, zijn we in staat om een uitstekende klantervaring te leveren. 

We omarmen verschillen 

Wij omarmen de diversiteit van ideeën, mensen en overtuigingen. Onze diversiteit stelt ons in staat innovatieve oplossingen te creëren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Lees meer over hoe Cision diversiteit en inclusie omarmt. 

We zijn toegewijd 

We zijn toegewijd om met onze teams hard te werken voor onze klanten en partners. 

We ontwikkelen ons voortdurend 

We zijn nieuwsgierig, omarmen nieuwe ideeën en creëren verandering. Dit betekent dat we groei stimuleren voor onze klanten. Het betekent ook dat we een leercultuur hebben waarin onze mensen de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot technologische leiders. 

We vieren 

We hebben cultuurambassadeurs in elk kantoor die ervoor zorgen dat onze mensen erkenning krijgen voor hun harde werk en dat we onze successen vieren, zowel de grote als de kleine. 

Het in stand houden van onze cultuur is een groot deel van wat ons succesvol maakt. Door ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde waarden deelt, zorgen we ervoor dat we een bedrijf opbouwen dat blijft innoveren, klanten blijft bedienen en de gemeenschappen waarin we werken dient. 

Kom bij ons werken 

Wil je werken op een plek waar je jezelf kunt zijn, dan horen we graag van je. Klik op de link hieronder om te zien of er openstaande functies zijn.  

Bekijk de vacatures

Meld je aan voor een demo

En communiceer als nooit tevoren.