Voldoe aan de disclosure en compliance vereisten, maak nauwer contact met aandeelhouders en zorg voor effectieve zichtbaarheid voor journalisten en beleggers door je belangrijke nieuws te distribueren via het grootste, meest uitgebreide distributienetwerk in de industrie.

Meer dan disclosures

Er is een reden waarom de meerderheid van de beursgenoteerde bedrijven PR Newswire vertrouwt om hun nieuws te verspreiden. Elk PR Newswire-persbericht voldoet niet alleen aan de openbaarmakingsvereisten, maar is ook gericht op financiële media, beurshandelaren, bedrijfsjournalisten en zoekmachines. 

Verspreid publicaties van bedrijfsresultaten met vertrouwen

Winstberichten bieden de ideale gelegenheid met veel zichtbaarheid om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Echter kan een kleine fout, onjuiste opgave of ontbrekende informatie aanzienlijke gevolgen hebben. Vertrouw op PR Newswire voor het genereren van meer zichtbaarheid en het minimaliseren van risico's om ervoor te zorgen dat jouw winstbericht impactvol is. 

Zorg voor meer aandacht van analisten en media

Earned media- en analytische coverage beschikt over de kracht om het gedrag van aandeelhouders te beïnvloeden. Alleen PR Newswire heeft een exclusieve digitale newsroom van opt-in journalisten opgebouwd en onderhoudt een gerichte database van meer dan 100.000 buy-side en sell-side investeerders. 

Ontvang meer informatie over Cision IR

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.