Het onderhouden van een effectieve IR-website vereist budget, middelen en tijd. Bespaar tijd en middelen, en verminder risico's met een IR-website van Cision. De veilige, gemakkelijke en geautomatiseerde manier om bedrijfsinformatie bekend te maken aan belangrijke stakeholders.

Bespaar tijd en middelen

Cision maakt het je gemakkelijk. Wij organiseren, actualiseren en onderhouden jouw bedrijfsinformatie op een speciaal ontworpen en veilig gehoste IR-website. Ontvang automatische postings van persberichten en externe verslaggeving en verstuur geautomatiseerde alerts naar investeerders. 

Geef investeerders wat ze willen

Win vertrouwen van aandeelhouders met een reeks tools die investeerders, analisten en de media de belangrijkste informatie over je bedrijf bieden op één gerichte, geautomatiseerde website. Van nieuwsberichten en deponeringen tot aandelengrafieken en e-mailwaarschuwingen, je aandeelhouders zijn altijd geïnformeerd en betrokken.

Val op elk apparaat op

Zorg ervoor dat jouw IR-website een geweldige eerste indruk maakt. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen onze deskundige webdesigners en -ontwikkelaars ervoor dat we voorop lopen met moderne webtechnologie om een gebruikerservaring van topniveau te creëren. 

Krijg de controle over je financiële verhaal

Werk de inhoud van je IR-website bij volgens jouw schema, wanneer je maar wilt. Ons veilige, gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem zorgt ervoor dat je toegang hebt om jouw website te bewerken. Je hoeft nooit meer een ticket in te dienen of op een webteam te wachten om een wijziging door te voeren. 

Ontvang meer informatie over Cision IR

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.