Zorg voor betere besluitvorming en waardecreatie op lange termijn door ESG-gerelateerde persberichten, earned mediamonitoring, analyses en rapportages binnen één platform.

Persberichtverspreiding en -targeting voor ESG

Environmental, Social & Governance (ESG) helpt de waarde van bedrijven te definiëren door middel van nieuwe methoden voor storytelling en transparantie. Aandeelhouders, werknemers en klanten zijn allemaal betrokken bij elk aspect van ESG, dus het overbrengen van jouw ESG-boodschap aan het juiste publiek is van het grootste belang om relaties met jouw stakeholders te laten groeien. Cision's uitgebreide netwerk van ESG-gerelateerde outlets, journalisten en influencers kan ervoor zorgen dat jouw ESG-persberichten bij het juiste publiek terechtkomen, zodat je transparanter wordt en waarde opbouwt binnen je organisatie. 
Zie alle nieuwste ESG-gerelateerde persberichten

Flexibele en veelomvattende oplossingen voor mediamonitoring voor ESG

In welke sector je ook actief bent, ESG-overwegingen zijn belangrijker dan ooit. Het schaalbare, flexibele en geavanceerde mediamonitoringplatform van Cision stroomlijnt elke stap van uw duurzaamheidsbeheer. Onze sectorspecifieke aanpak richt zich op de unieke uitdagingen, bedrijfscontexten en trending topics binnen jouw sector om nog meer inzichtelijke aanbevelingen te bieden voor een beter duurzaamheidsbeheer.
Lees meer

Beter inzicht betekent beter geïnformeerde besluitvorming

Robuuste en tijdige ESG-rapportage stelt bedrijven in staat hun verhaal te versterken op weg naar waarde en duurzaamheid op de lange termijn. Om aan deze vraag te voldoen, heeft Cision een nieuwe reeks rapportage- en briefingsdiensten geïntroduceerd die erop gericht zijn om onze klanten beter te informeren over hoe hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid presteren in de markt en welke stappen ze vervolgens kunnen nemen. Besteed minder tijd aan het verzamelen van data en het navigeren door het complexe landschap van rapportagekaders en meer tijd aan benchmarking, duurzaamheidsstrategie en uitvoering. 
Lees meer

Snelle en doortastende crisiscommunicatie

Cision is uniek gepositioneerd om communicatieprofessionals te helpen in elke fase van een crisis of groot media-evenement. Vertrouw op onze alerts bij piekmomenten om je op de hoogte te brengen indien er zich een crisis voordoet. Maak gebruik van onze database met persberichten en mediacontacten om je respons op te stellen en te delen. Stel je eigen rapportage samen of werk samen met het Cision Insights team van analisten en onderzoekers.