Beknopte, doelgerichte outreach maakt een goede eerste indruk. Verbeter mediaplaatsingen en bouw sterkere mediarelaties op middels Cision Connect.

E-mailintegratie

Koppel Cision direct met je vertrouwde zakelijke Office 365 of G Suite-account. Verstuur e-mails vanuit Cision, beantwoord ze vanuit je eigen inbox of smart device, en houd een geconsolideerde lijst bij van alle communicatie die er vanuit je team met journalisten is geweest in je Cision account. Zonder dat je ze handmatig hoeft in te voeren – dat is verleden tijd. 
Vraag een demo aan

Gepersonaliseerde pitches met snelheid & efficiëntie

Creëer in een recordtijd gepersonaliseerde berichten met mail-merge door de voor- en achternaam van een contactpersoon toe te voegen. Hierdoor is het risico op onhandige fouten of de noodzaak om hetzelfde bericht een miljoen keer te moeten kopiëren en plakken, niet meer aan de orde. Pas elk bericht aan om voort te bouwen op bestaande relaties of om je verhaal af te stemmen op het onderwerp van de verslaggever.  
Vraag een demo aan

Gericht aankondigen op schaal

Als je aankondigingen aan meerdere mediacontacten wilt sturen, kies je voor aankondigingen per e-mail. Upload de inhoud direct vanuit Word-documenten, maak desgewenst bewerkingen binnen het platform, plan e-mails van tevoren in, en nog veel meer. Na verzending ontvang je de gedetailleerde statistieken over opens, clicks, bounces en uitschrijvers - als groep en per contactpersoon. 
Vraag een demo aan

Storykit, de noot voor de redactie van het digitale tijdperk

Met de Cision Storykit behoort stressvol over-en-weer schakelen met journalisten tot het verleden. Voorzie journalisten van een uitgebreide noot voor de redactie met informatie, historische achtergrond, citaten, interviews en multimedia-elementen die ze nodig hebben om een goed verhaal te schrijven.
Vraag een demo aan

Redactionele kalenders en kansen spotten

Cision Connect stelt PR-professionals in staat om redactionele kansen te identificeren. Bekijk redactiekalenders van zowel nationale als nichepublicaties. Gebruik HARO (Help a Reporter Out) of ProfNet om opkomende verhalen te ontdekken en nieuwe mediakansen te vinden. 
Vraag een demo aan

Newswire distributies

Cision PR Newswire is het grootste distributienetwerk in de branche voor het opbouwen van bekendheid, het voldoen aan openbaarmakingen of het winnen van publiciteit onder nieuwe doelgroepen. Stroomlijn jouw workflow met PR Newswire's integratie in de Cision Communications Cloud. 
Lees meer

Een geweldig hulpmiddel voor het opbouwen en onderhouden van lijsten en het bijhouden van de dekking. Ik denk dat Cision de beste oplossing in de markt is voor het vinden van nieuwe mediacontacten en het opstellen van perslijsten. 

Bret C

G2Crowd Gevalideerde Reviewer

Ontdek de database met mediacontacten

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.