850.000 mediacontacten, outlets en kansen door redactionele kalenders

Geavanceerd en eenvoudig zoeken

Begin simpelweg met typen en Cision Connect biedt direct suggesties voor onderwerpen, influencers, verslaggevers, redacteuren, media-outlets en meer. Zo simpel is het.  
Vraag een demo aan

Eén hoofdprofiel speciaal samengesteld

Cision Connect levert indrukwekkende profielen, met meer contactinformatie, prestatiecijfers, social details, tips voor persdistirbuties en contentstromen. 
Vraag een demo aan

Snelle, moeiteloze lijstopbouw

Cision maakt het opstellen van contactenlijsten moeiteloos, snel (en ja durven we te zeggen) bijna leuk. Blader door auteursprofielen en voeg ze toe aan nieuwe - of bestaande - lijsten in slechts twee kliks, rechtstreeks vanuit de zoekresultaten, met behulp van onze nieuwe Author Cards. 
Vraag een demo aan

Relaties met journalisten opbouwen en onderhouden​

In tegenstelling tot andere mediadatabases die vertrouwen op AI of uitsluitend input van klanten, beschikt Cision over een mediaonderzoeksteam dat ervoor zorgt dat Cision Connect voortdurend up-to-date is, met miljoenen updates per jaar. Wij ontvangen en scouten updates over veranderingen in de media uit inzendingen, het monitoren van websites uit de sector, socialmediaplatforms, nieuwsberichten en direct contacten met journalisten. 
Vraag een demo aan

Cision Connect ontdekken?

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.