Cision Storykit zorgt voor een wereld van moderne storytelling

Geen vooraf bepaalde redactionele invalshoek, enkel de feiten

Stop met het redigeren van feiten, citaten, statistieken en andere informatie door een reeds redactioneel geredigeerd verhaal en een vooraf bepaalde invalshoek. 

Met Storykit zijn de informatie, woordvoerders, geïnterviewden, citaten, afbeeldingen en meer beschikbaar binnen handbereik, zonder extra over en weer te hoeven gaan. 

Informatie zonder poortwachter

Bij het eerste contact met een PR-professional bieden de Cision Storykits je alle informatie die je nodig hebt. Verspil geen tijd meer en stel je verhaal of nieuws sneller samen zonder achter informatie, media en meer aan te hoeven gaan.  

Waarde die niet ophoudt wanneer je op 'publiceren' klikt

Cision Storykit helpt je te begrijpen hoe jouw verhalen presteren met gemiddelde social shares, SEO Impact van Moz, en Article Impact scores. 

Meld je aan voor een demo

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.