Het Cision State of the Media Report, dat nu voor het 14e jaar verschijnt, is de nieuwe standaard voor PR-, marketing- en communicatieprofessionals die inzicht willen krijgen in het huidige medialandschap en de invloed daarvan op hun huidige en toekomstige strategieën. 

Voor dit rapport hebben we wereldwijd meer dan 3000 journalisten ondervraagd om inzicht te krijgen in hun grootste uitdagingen, hoe hun branche zich blijft ontwikkelen te midden van opkomende technologie en wat dit betekent voor de strategische communicatieprofessionals die met hen willen samenwerken. 

De resultaten onthullen diepgaande inzichten voor pr- en communicatieprofessionals, die hen in staat stellen om meer wederzijds voordelige relaties en samenwerkingen op te bouwen met accurate en authentieke verhalen.

Geen enkel ander rapport vat de uitdagingen en complexiteit van het evoluerende medialandschap wereldwijd zo grondig samen en belicht tegelijkertijd de nieuwe en veelbelovende mogelijkheden voor pr en communicatie. 

Download het rapport vandaag nog!

.