aug. 05, 2021 / in Uncategorized / by Geneviève Muya


De kans is groot dat jij een van de 4 miljard mensen bent die tegenwoordig op social media zitten – ongeveer de helft van de wereldbevolking. De grote rol van social media en andere digitale kanalen in de afgelopen jaren heeft geleid tot een fundamentele verschuiving in de manier waarop consumenten merken ervaren en aankoopbeslissingen nemen, en hoe merken omgaan met hun doelgroepen.

Brandwatch en social media monitoring

Afgelopen juni bundelden Cision en Brandwatch hun krachten om nog sterkere en opgeschaalde social media monitoring aan te bieden. De samenwerking combineert het langdurige leiderschap van Cision op het gebied van media-intelligentie en online en offline mediamonitoring met AI– en machine learning-technologie en deep social listening van Brandwatch. De Brandwatch app is geïntegreerd in ons Cision Communications Cloud® platform om verbeterde en uitgebreidere analyses op het gebied van social media te kunnen doen, in combinatie met de miljoenen nieuwsbronnen die Cision monitort. Hiermee maakt Cision het voor organisaties nog gemakkelijker om op de hoogte te blijven van wat er wordt gezegd over hun merk, producten, branche en concurrenten en hun doelgroep beter te bereiken door statistieken die vaak moeilijk te volgen zijn.

Vraag hier vrijblijvend een demo aan


Falcon.io en social media planning

Naast de samenwerking met Brandwatch, combineert Cision ook de innovatiekracht met Falcon.io, een Cision-bedrijf dat bekend staat om zijn sterke mogelijkheden voor beheer van sociale media middels de social media planning- en monitoring tool. De geïntegreerde sociale onderneming is een ware krachtpatser voor sociale media met een missie om verrassende nieuwe mogelijkheden te bieden in deze snel evoluerende ruimte.

Ook binnen het Falcon.io marketing suite platform is de Brandwatch app nu geïntegreerd. Dit omvat het volledige Brandwatch-gegevensplatform met meer dan 100 miljoen gegevensbronnen en binnenkort ook Brandwatch’s AI Search waarvoor patent is aangevraagd.

Wat kan dit concreet voor jou betekenen?

  • Uitgebreidere gegevens: Cision’s uitgebreide media-intelligentie in combinatie met Brandwatch’s digitale consumentenintelligentie biedt een integraal beeld van de gegevens die je nodig hebt om de reputatie van jouw merk te monitoren, bewaken en volgende campagnes te plannen.
  • Meer realtime inzichten: onze investeringen in datawetenschap en AI kunnen je helpen om gesprekken die wereldwijd plaatsvinden op digitale kanalen beter te begrijpen. Content die vaak moeilijk te volgen is verschijnt binnen één minuut volledig verwerkt met statistieken in je dashboard.
  • Meer kansen voor marketing: lessen uit onze gegevens kunnen je helpen om slimmere bedrijfs- en communicatiestrategieën te ontwikkelen om doelgroepen effectief te bereiken en betere resultaten te behalen.

Meer weten over onze media monitoring opties?

Klinkt dit als iets voor jouw organisatie? Via het volgende formulier kom je in contact met een van onze experts die je meer over Cision Communications Cloud® kan vertellen. Of vraag hier direct vrijblijvend een demo aan.

Over Geneviève Muya

Marketing voor Cision Benelux