Media monitoren betekent effectief volgen en luisteren op alle kanalen. Maak gebruik van de geïntegreerde partnerschappen van Cision om toegang te krijgen tot een uitgebreide bibliotheek van printmedia en paywall-media, zodat je nooit meer een mention in de media mist.

Toonaangevende coverage

Maak gebruik van LexisNexis' uitgebreide printcontent van tienduizenden wereldwijde, nationale, regionale en lokale kranten, vak- en consumentenbladen en tijdschriften om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke informatie mist.

Statistieken om je verhaal te vertellen

Neem de offline mentions in kranten en tijdschriften, compleet met gescande afbeeldingen, op in je rapportages. Dit stelt je in staat om het complete plaatje van jouw doelgroep, campagnebereik en effectiviteit te presenteren. 
Vraag een demo aan

Deel je succes

Deel je top earned media vermeldingen op een manier die het beste werkt voor jouw team. Ontvang het laatste nieuws op het moment dat het gebeurt met realtime notificaties, leer meer over actuele onderwerpen met AI-gestuurde piekwaarschuwingen, verstuur dagelijkse of wekelijkse overzichten van de berichtgeving, of maak samengestelde nieuwsbrieven. 

Cision helpt ons de berichtgeving beter te volgen, snel te reageren op kansen en uitdagingen en snel verslag uit te brengen aan ons management. Dat Cision in staat is om clips, internationale monitoring en analyses te leveren is voor ons ook van cruciaal belang. Cision helpt ons om de manieren waarop we verslaggeving volgen, kosteneffectief te integreren. 

Vice President, Public Relations

Meld je aan voor een demo

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring. .