NYSE-, NASDAQ- en Euronext-genoteerde bedrijven vertrouwen in Cision voor het beheer van alle aspecten van hun communicatie met aandeelhouders. Zoals openbaarmaking van vergaderingen, hosting van webcasts en het onderhouden van een IR-website. Cision zet zich in om betrouwbaarheid, uitstekende service en veiligheid te bieden aan klanten op het gebied van investeerdersrelaties.

Voldoe aan de vereisten en beperk Reg FD-risico's

Voldoe aan beursvereisten en regelgeving en verminder Regulation Fair Disclosure-risico's door belangrijk nieuws veilig, snel en effectief te leveren. 

Gemoedsrust bij elke aankondiging

Vertrouw op de redactie van PR Newswire voor het beoordelen, verwerken en indienen van je nieuws. Ons ervaren 24/7/365 redactieteam zorgt er nauwkeurig en efficiënt voor dat jouw inhoud op de meest impactvolle manier bij je doelgroepen terechtkomt. 

Infrastructuur waarop je kunt vertrouwen

Het handhaven van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van klantgegevens is een integraal onderdeel van de cultuur van Cision. Zoals blijkt uit onze SOC 2 Type II compliance, single-sign-on en multi-factor authenticatie, loopt Cision voorop in de branche en blijven we investeren in beveiligingsprotocollen. 

24-uurs ondersteuning

Ons toegewijde ondersteuningsteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar, zodat de communicatie naar aandeelhouders ongeacht de omstandigheden wordt gedistribueerd.

Ontvang meer informatie over Cision IR

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.