Stuur een bericht

Van demo's en prijsinformatie tot hoe wij je kunnen helpen om jouw bedrijfsdoelen te bereiken, wij zijn er om je vragen te beantwoorden.

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring.

MANIEREN WAAROP WIJ JOU VAN DIENST KUNNEN ZIJN

 • Bel ons sales team

  (070) 414 1222 op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 CET of vraag een demo aan

 • Bel ons client services team

  Waar en wanneer je maar wilt. Van eenvoudige probleemoplossing tot support op de lange termijn, wij zijn er om jou te helpen. Bel ons van 09:00 tot 17:00 CET op (070) 414 1222 of buiten werktijden op (800) 588-3827. 

 • Media

  Werk je aan een verhaal over Cision of wil je simpelweg meer weten? Vind alles wat je nodig hebt, van logo’s en statistieken tot nieuws en interviews op onze mediakit-pagina

 • Producttrainingen

  Van interactieve webinars, on-site training op maat voor grotere groepen, of downloadbare handleidingen en online opnames, kies jouw product. 

 • Heb je een veiligheidsprobleem?

  Wij respecteren jouw privacy en streven ernaar om jouw informatie privé en veilig op te slaan. Gebruik ons beveiligingsformulier als je hinder ervaart. 

Krijg een hands-on productdemo

Ons gebruiksvriendelijke en uitgebreide platform is ontworpen voor gebruikers als jij. Kom in contact met een expert in PR om te ontdekken hoe het jouw persoonlijke database kan worden.