Workshop: Het perfecte persbericht schrijven

21 of 23 maart 2023 van 13:30 – 16:30 u in Den Haag

Nieuwe vaardigheden opdoen of bestaande skills verbeteren? Bij ANP Pers Support delen wij graag onze kennis en ervaring. Volg een workshop, masterclass, webinar of neem deel aan een van onze events.

Tijdens deze verdiepende workshop leer je het perfecte persbericht schrijven, ga je zelf aan de slag én krijg je een kijkje achter de schermen van het nieuws tijdens een rondleiding op de ANP-redactie. Meld jezelf of je team hieronder aan voor deze workshop op het ANP-kantoor in WTC The Hague.

In onze verdiepende 360º workshop over persberichten schrijven bij ons op het ANP-kantoor in WTC The Hague, leer je in een dagdeel hoe je het meeste uit jouw specifieke persmomenten haalt door direct aan de slag te gaan. 

Tijdens de workshop delen onze experts inside kennis met praktische voorbeelden die je met opdrachten direct kunt toepassen.

Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen van het nieuws door een rondleiding op de ANP-redactie. En het is een uitgelezen moment om te kunnen sparren met vakgenoten. 

Aanmelden om op de hoogte te blijven kan via het formulier hieronder. 

Investering

Deelname aan de workshop bedraagt € 485,- exclusief btw per deelnemer. 

Datum en tijd

Kies uit de workshop op 21 of 23 maart 2023 van 13:30 tot 16:30 uur, bij ons op kantoor in het WTC Den Haag. Aanmelden kan hieronder.

Neem deel met je team en krijg tot 43% korting

Volg je graag een workshop met je gehele team? Dit kan voor een vast bedrag van 2749,- exclusief btw, tot een groepsgrootte van maximaal tien personen.

Zo profiteer je met tien collega’s van maar liefst € 210,- korting per deelnemer. 

Is jouw team groter dan tien personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop is momenteel niet mogelijk. Benieuwd naar welke komende workshops er op de planning staan op ons kantoor in Den Haag of online. Bekijk hier het actuele aanbod en meld je aan.