Creëer met slechts enkele klikken een kwalitatief analyserapport in de Cision Communications Cloud. Stem het rapport volledig af op je behoeften en die van je stakeholders.

Stel zelf je rapport samen

Bepaal zelf welke kerncijfers, evaluaties en grafieken in je rapport moeten verschijnen en download deze als PDF-bestand of als doc-bestand voor verdere verwerking.


Stel de titelpagina samen

Ontwerp je analyserapport met een eigen titelblad, voeg je logo of de naam van je klant en een bijbehorende titel toe.


Relevante kerncijfers

Krijg een overzicht van de belangrijkste gegevens in je rapportage om snel inzicht te krijgen in de prestaties van je PR-campagnes. Dit stelt stakeholders ook in staat om meer inzicht in kerncijfers en campagnes te ontwikkelen


Overzicht

De taart en lijndiagrammen die in het rapport worden gebruikt, de kaarten voor geografische verspreiding en andere grafische elementen in kleurcode maken het voor jezelf en je stakeholders gemakkelijk om de volledige gegevens achter deze grafieken te begrijpen.

Cision will help us stay on top of what’s being reported by the leading print and Internet outlets in the U.S., broadcast and cable networks and key local television markets. It will enable us to be more responsive and effective in both day-to-day and longer-term tasks.
- Carol Stogsdill, Senior Executive Director, Office of Media Relations
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo