Cision Online Monitoring werkt dynamisch. Richt zoekopdrachten in en volg continu wat er online, offline en social wordt gepubliceerd.

Meer dan 400.000 nieuwssites

Met de Cision Communications Cloud volgt wereldwijd meer dan 400.000 nieuwssites. Data updates voorzien in maandelijkse unieke bezoekers, publiciteitswaarde en tone of voice per clip.


Uitgebreid media archief

Binnen het platform kunnen vaste zoekopdrachten worden vastgelegd, of spontane zoekopdrachten worden uitgevoerd. Het media archief is direct toegankelijk. Clips worden automatisch geregistreerd en opgeslagen.


Social Media Monitoring

Naast online en meer dan 250.000 blogs worden de meest relevante social media, zoals Twitter, Facebook, Instagram en YouTube in de monitoring opgenomen.


Standaard Tariefstelling

Cision berekent een vast tarief voor haar online media dekking - dit is volledig onafhankelijk van de hoeveelheid gevonden items. Je budget blift zo binnen de begroting, ook wanneer het aantal vermeldingen en de zichtbaarheid op het web toenemen.


Print media op maat beschikbaar

De monitoring van printmedia voor lokale, regionale, nationale en internationale kranten, tijdschriften en vakbladen is beschikbaar. Via Clip reports word je geïnformeerd dat er nieuwe Clips berschikbaar zijn.

Cision helpt ons op de hoogte te blijven van de berichtgeving van de belangrijkste kranten- en internetuitgevers in de VS, omroep- en kabelnetwerken en belangrijke lokale televisiemarkten. Hiermee kunnen we sneller en effectiever reageren, zowel bij onze dagelijkse werkzaamheden maar ook bij alles wat we doen voor de langere termijn.
- Carol Stogsdill, Senior Executive Director, Office of Media Relations
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo