Stel de return on investment (ROI) van je PR-werk vast. Je kunt uitgebreide analyses gebruiken om het succes van je PR- en earned media campagnes te volgen ten opzichte van website conversies en lead generatie.

Analyses zoals je ze nodig hebt

Met de Cision Communications Cloud stel je dashboards samen op basis van relevante analyses en rapportages. Selecteer de kerncijfers en grafische evaluaties die interessant zijn voor je stakeholders.


Overzicht over alle PR-activiteiten en campagnes

Vermijd jezelf te verliezen in de kleine details van je PR-activiteiten. Met de Cision Communications Cloud ™ koppel je je campagnes aan sociale, digitale en traditionele kanalen. Heldere visuals bieden overzichtelijke analyses en inzicht in het succes van je campagnes.


Het werkelijke rendement van je PR inspanningen

Koppel de Cision Communications Cloud ™ aan Google Analytics of Adobe Omniture accounts. De output stelt je in staat om je PR-campagnes direct in samenhang te brengen met websiteconversies, lead generation targets of online verkoop.


Deel je succes

Maak eenvoudig kwalitatieve analyserapporten. Kies welke kerncijfers en grafieken belangrijk zijn en deel ze via e-mail met je team, je klanten of andere belangrijke stakeholders

Cision helpt ons op de hoogte te blijven van de berichtgeving van de belangrijkste kranten- en internetuitgevers in de VS, omroep- en kabelnetwerken en belangrijke lokale televisiemarkten. Hiermee kunnen we sneller en effectiever reageren, zowel bij onze dagelijkse werkzaamheden maar ook bij alles wat we doen voor de langere termijn.
- Carol Stogsdill, Senior Executive Director, Office of Media Relations
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo