De Cision Communications Cloud bevat een compleet geïntegreerde werkomgeving. Dit stelt je in staat je eigen dashboard samen te stellen en vervolgens te delen met andere teams binnen je organisatie.

Up-to-date overzicht

Verstuurde persberichten en e-mails worden direct gekoppeld aan de influencer binnen de database. Zo biedt het database profiel een actueel overzicht met een archieffunctie. Eventueel toegankelijk voor teams binnen de eigen organisatie.


PR-activiteiten integreren

Met dashboards worden alle activiteiten van een PR-campagnes overzichtelijk gepresenteerd. In één oogopslag is het resultaat zichtbaar en kan indien gewenst worden bijgestuurd.


Deel campagne resultaten

Deel de KPI's van campagnes met je team en het management. Deel de rapportages op maat en voeg eigen informatie toe.

Naarmate mijn marketing- en PR-bedrijf groeide, werden efficiëntie en time management steeds belangrijker. Het was nogal omslachtig om de contactgegevens van individuele journalisten te vinden. Met de mediadatabase van Cision kunnen we snel contactgegevens identificeren en verkrijgen voor journalisten die mogelijk geschikt zijn voor onze klanten. Terwijl we zijn blijven groeien, is Cision een integraal onderdeel geworden van de manier waarop we resultaten leveren voor onze klanten. Cision heeft zichzelf meer dan terugverdiend.
- Eric Fischgrund, Gründer
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo