Consumenten belonen organisaties die luisteren en adequaat reageren op het snel veranderende, consumentgestuurde landschap. Daarom is Cision trots en verheugd om de krachten met Brandwatch te hebben gebundeld om zo diepgaandere consumenten intelligence te kunnen bieden.

Toegang tot 's werelds grootste archief met waar consumenten het over hebben

Krijg meer inzicht door de gesprekken op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Reddit en honderden online forums en beoordelingssites te volgen.  
Vraag een demo aan

Binnen 1 minuut volledig op de hoogte door realtime intelligence

Gebruik artificial intelligence om piekmomenten en trends te detecteren. Resultaten verschijnen al binnen 1 minuut na dataverzameling in het platform, zodat jij je kunt focussen op de echt belangrijke zaken.  

Gemakkelijk direct inzichten verzamelen 

Het kan overweldigend zijn als je duizenden conversaties rondom je merk analyseert. Door Brandwatch verzamel je intelligence zoals sentiment en emotionele classificatie. Gebruik eenvoudige topic wheels en heat maps om inzicht te krijgen en verbanden te leggen. 

Ik ben zeer tevreden over de online mediadatabase en monitoring van Cision. En ik koos voor Cision nadat ik alle opties zorgvuldig had overwogen, omdat Cision de beste kwaliteit producten en diensten bood die precies aan mijn behoeften voldeden.  

Jim McKinley

Manager Public Relations

Meld je aan voor een demo

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring. .