Earned media houden niet op bij online. Zorg ervoor dat je nooit meer een mention op de radio of tv mist met de uitgebreide wereldwijde broadcast monitoring van Cision.

Wereldwijde coverage

De uitgebreide dekking van Cision strekt zich uit over de hele wereld en over alle mediatypen. Stream dagelijks duizenden uren aan uitgezonden content uit alle 210 Designated Market Areas (DMA) in de Verenigde Staten, evenals expansieve internationale bronnen om native vermeldingen over de hele wereld te volgen. 

Direct bewerken, opslaan en delen

Met de ingebouwde mediaspeler van Cision bekijk en bewerk je clips direct om de segmenten te organiseren die de meeste impact hebben op je merk. En deel je broadcasts vervolgens gemakkelijk. 
Vraag een demo aan

Meet je bereik

Ontvang een gedetailleerde kijkcijferanalyse op basis van Nielsen-televisiewaarderingen om te begrijpen wie je bereikt en een completer beeld te krijgen van jouw berichtgeving.

Cision ondersteunt ons bij het op de hoogte blijven van de berichtgeving van de belangrijkste kranten- en internetuitgevers in de VS, omroep- en kabelnetwerken en belangrijke lokale televisiemarkten. Dit stelt ons in staat om sneller te reageren en effectiever te zijn, zowel bij dagelijkse taken als bij taken op de langere termijn. 

Carol Stogsdill

Senior uitvoerend directeur, Bureau voor mediarelaties, UCLA

Meld je aan voor een demo

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring. .