Bied aandeelhouders, potentiële investeerders, analisten en de media de gelegenheid om van je senior management te horen. Zorg ervoor dat elk evenement een succes wordt met eersteklas webcasting- en conference call-oplossingen, gedetailleerde coördinatie, brede distributie en technisch succes.

Eén partner voor elk evenement

Profiteer van het gemak van één vertrouwde partner voor je beleggersevenementen. Cision coördineert alle soorten presentaties, van winstoproepen tot beleggersevenementen die een hele dag duren. Met uitgebreide ervaring in video, audio, slide en multimedia-evenementen, is jouw volgende earnings webcast of conference call stressvrij en succesvol. 

Toon je inzet voor transparantie

Laat zien dat je transparantie nastreeft en verminder het risico van het Regulation Fair Disclosure (Reg FD) door investeerders, analisten en de media de kans te geven de leidinggevenden van jouw onderneming te horen. Maak gebruik van een dynamisch en effectief webcasting platform om jouw financiële verhaal met de wereld te delen. 

Bereik meer dan alleen je aandeelhouders

Bereik meer dan alleen je aandeelhouders en betrek potentiële investeerders bij hun due diligence onderzoek. Alle openbare webcasts worden aangekondigd via twee nationale persberichten via Cision by PR Newswire om de zichtbaarheid voor investeerders en journalisten te vergroten. 

Ontvang meer informatie over Cision IR

Foutje gemaakt? Wis in één klik het formulier.

Door je gegevens in te dienen, stem je ermee in dat Cision jouw gegevens mag gebruiken om je te benaderen met marketingcommunicatie (nieuwsbrieven, uitnodigingen voor webinars of evenementen, productinformatie en educatieve middelen). Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Voorwaarden en privacyverklaring. .