Cision is wereldwijd actief met een stevige lokale aanwezigheid, graag stellen wij het Cision management team aan je voor

Abel Clark
Chief Executive Officer
Abel Clark kwam in 2020 bij Cision als Chief Executive Officer, waar hij toezicht houdt op het uitvoerend managementteam voor alle bedrijfsactiviteiten wereldwijd. Voordat hij bij Cision kwam, was Abel CEO en voorzitter van TruSight, een start-up-bedrijf dat gesteund werd door toonaangevende, financiële dienstverleners, opgericht om het risicobeheer van derden te transformeren. Onder zijn leiding bereikte het bedrijf een snelle marktacceptatie en klantuitbreiding, waardoor het bedrijf werd gepositioneerd voor succes op de lange termijn.

Eerder was Abel de Global Managing Director van de financiële divisie van Thomson Reuters (5,5 miljard USD) dat in meer dan 100 landen 40.000 klanten bedient. Zijn focus op strategische groeimogelijkheden, herverdeling van middelen, bedrijfsvereenvoudiging en de verschuiving van een productfocus naar een klantgestuurde platformactiviteit resulteerde in een hogere organische groei en een substantiële marge-uitbreiding. Voorafgaand aan zijn rol in de financiële divisie leidde Clark de 1,8 miljard USD handelssystemen, Marketplaces, waar hij leiding gaf aan de ommekeer en herpositionering van de wereldwijde valutahandel met marktleiderschap en duurzame groei als doel. Eerder was hij Chief Strategy Officer bij Thomson Reuters Corporation en lid van het Executive Committee.

Abel heeft een MBA van de London Business School en een masterdiploma in Engineering van de University of Southampton, Engeland.
Prasant Gondipalli
EVP/Chief Financial Officer
Met meer dan 15 jaar boekhoudkundige en financiële ervaring in de consulting- en corporate-sector, houdt Prasant Gondipalli als Chief Financial Officer toezicht op Cisions financiële en boekhoudkundige functies.

Voorafgaand aan Cision was Gondipalli Senior Vice President voor Portfolio Operations bij Platinum Equity. Hij was tevens Senior Vice President voor Transformation bij Key Energy Services, en Vice President voor Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation bij BlueLine Rental. Voordat hij naar Corporate kwam, werkte Gondipalli in de herstructureringspraktijk van Alvarez & Marsal.

Gondipalli is een CPA en verkreeg zijn Bachelor in de Bedrijfskunde aan Emory University. Hij is samen met zijn vrouw en kinderen woonachtig in Chicago.
Nicole Guillot
President voor EMEIA, Canada & Latijns-Amerika
Nicole Guillot is President voor EMEIA, Canada & Latijns-Amerika voor Cision. In deze functie geeft zij leiding aan de mondiale strategie voor alle inkomende en uitgaande content voor Cision, samen met operationele en strategische activiteiten in EMEIA, Canada en Latijns-Amerika. Nicole’s carrière was een functie-overschrijdende reis door alle bedrijfsgebieden binnen de nieuws- en informatiesector. Ze heeft gediend als concerndirecteur en als eerste vertegenwoordiger in Canada sinds 2016. Voor Cision’s overname van Canada Newswire (via PR Newswire), was Nicole President & CEO van Canada Newswire. Ze begon in deze functie in 2013 en was daarna twee jaar Senior Vicepresident Global Products voor PR Newswire.

Nicole hecht een bijzonder belang aan werk dat de manier transformeert waarop wij content distribueren en benaderen in de digitale omgeving. De focus daarbij ligt op analyses die bruikbare inzichten opleveren.

Nicole is afgestudeerd aan de Universiteit van Ottawa en woont in Toronto, Ontario.
Paul Dumas
Chief Human Resources Officer
Paul Dumas is de CHRO van Cision, waar hij verantwoordelijk is voor het aansturen van de wereldwijde HR-strategie van Cision. Dumas is een hands-on HR-manager die gepassioneerd is over het bouwen van een cultuur en een doel dat een sterke betrokkenheid van medewerkers stimuleert.

Dumas heeft in de loop van zijn carrière talrijke senior HR-functies bekleed en was de laatste jaren CHRO bij Fiserv, Inc en US Anesthesia Partners. Bij Fiserv heeft Paul zich sterk gemaakt voor de formele invoering van diversiteit en inclusie, de betrokkenheid van medewerkers verbeterd en talentmanagementsystemen gebouwd. Paul blijft sterk gericht op het creëren van gedegen procedures voor werving en talentontwikkeling, verandermanagement en strategieën voor werknemersbetrokkenheid. Naast een ervaren HR-leider is hij een ervaren zakenman en werkte hij drie jaar als Chief Operating Officer van een succesvolle start-up, Workpays.

Paul heeft een Master's degree in Human Resources and Organization Development van de University of San Francisco en een Bachelor of Science van Johnson & Wales University.
Tim Moylan
Chief Revenue Officer
Tim trad in 2020 in dienst bij Cision als Chief Revenue Officer [hoofd van de afdeling Inkomsten] om de groei van de onderneming wereldwijd te versnellen. Hij is een ervaren leidinggevend èn uitvoerend deskundige op het gebied van computerprogrammatuur en beschikt over aantoonbaar leiderschap in alle belangrijke regio's overal ter wereld. Tim toont zijn geestdrift bij het qua potentie laten groeien van mensen en kan zich beroepen op overtuigende, consistent in het verleden behaalde prestaties bij zowel beursgenoteerde naamloze vennootschappen als bij besloten vennootschappen.

Recent nog werkte Tim voor C3.ai waar hij leiding gaf aan de expansie in de regio Azië en het Pacifisch Gebied (APAC). Daarvoor acteerde hij als president voor Micro Focus Americas, het fusiebedrijf van HP Software en van Micro Focus dat kan bogen op een jaaromzet van vele miljarden dollar. Tim bekleedde voorts leidinggevende functies bij SAP, bij Infor en bij Manugistics . Alvorens de wereld van programmatuur te betreden, diende TIM als officier in het leger van Australië.

Tim studeerde in Australië af aan het Royal Military College Duntroon en behaalde aan de Universiteit van New South Wales de baccalaureaatstitel "Bachelor of Arts and Master of Commerce".
Heather Bunyard
Chief Information Officer
Heather Bunyard kwam in 2021 bij Cision als Chief Information Officer, waar ze meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende van een ICT-afdeling meebrengt. Ze is verantwoordelijk voor bedrijfsbrede technologie en maakt gebruik van innovatieve digitale oplossingen om uitstekende ervaringen te creëren voor medewerkers en klanten.

Voordat ze bij Cision kwam, was Heather Chief Information Officer bij Global Experience Specialists, waar ze de technologievisie en de digitale transformatie van het bedrijf gedefinieerd en geleid heeft. Daarvoor werkte ze als portfoliomanager als onderdeel van Amgen's Full Potential Program. Heather begon haar technologiecarrière bij General Electric en bekleedde verschillende leidinggevende functies bij GE Capital, GE Lighting en GE Healthcare.

Heather heeft een masterdiploma in informatiesystemen van de Drexel University en een Bachelor of Business Administration van de Pennsylvania State University.
Jay Webster
Chief Product Officer
Als Chief Product Officer leidt Jay de uitvoering van een innovatieve productplanning om ervoor te zorgen dat Cision met vertrouwen aan de klantvraag kan voldoen.

Jay Webster heeft meer dan 25 jaar ervaring als toonaangevend bedrijf op het gebied van adtech, martech en performance-marketing. Voordat hij bij Cision kwam, was Webster ESVP Product & Engineering bij Valassis Communications, waar hij de succesvolle transformatie van een traditioneel mediabedrijf naar het digitale tijdperk heeft geleid. Jay heeft in het verleden onder andere de volgende functies bekleed: Medeoprichter en voorzitter van Choose Energy; Chief Product Officer voor Sharethrough; Division Vice President bij Neustar; Chief Product Officer bij Quova; GM of Lead Generation bij Yahoo!; GM van Performance Marketing; CTO bij BlueLithium, VP of Engineering bij Adteractive, Inc.; en President en CTO bij Fathom Online.

Jay brengt zijn vrije tijd door als muzikant en pleitbezorger voor muziekonderwijs, is meer dan 10 jaar lid van het bestuur van Little Kids Rock en is hij een fanatieke mountainbike-racer.
Tobias Speckbacher
Chief Technology Officer
Voordat Tobias bij Cision kwam, was hij Senior Vice President van Engineering bij Valassis. Eerder al was Tobias medeoprichter van Truvie (overgenomen door PayPal), vervulde hij de rol van VP van Emerging Technologies bij Quova (overgenomen door Neustar), en was hij Director of Engineering bij PayPal. Hij heeft verschillende patenten, evenals een diploma in elektrotechniek van Hoehere Technische Lehr (HTL) en Versuchsanstalt, School of Engineering.

Tobias besteedt zijn vrije tijd met zijn tweeling dochters, wandelen en kiteboarden.
Ulrik Larsen
Hoofd van Falcon
Ulrik Larsen fungeert als Cision's Hoofd van Falcon en past zijn ervaring als CEO van Falcon.io toe om de positie van Cision als leider op het gebied van sociale media-management voor Comms te versterken.

Larsen beschikt over twee decennia aan ondernemerservaring op de grens tussen marketing en technologie. Aan de technologische kant werkte hij een periode bij Oracle als een van de jongste ingenieurs in het adviesteam. Later bouwde hij bij NetDoctor.com met een klein team het mondiale gemeenschapsplatform. Deze ervaring maakte dat hij een Scandinavisch sociaal netwerk mede oprichtte en van de grond af opbouwde. Daarna werd het overgenomen door de mediagroep JP/Politiken.

Daarna werd hij medeoprichter van een kleinschalig sociaal-technologisch consultancybedrijf en werkte met grote bedrijven en agentschappen. Na het opbouwen van haar klantenbasis, technologiestapel en werknemersbestand, ging hij leidinggeven aan een spin-off van het interne sociale media-managementproduct dat uiteindelijk zou uitgroeien tot Falcon.io, nu onderdeel van Cision.
Michael Laxineta
Hoofd van Global Insights
Michael Laxineta heeft in 2020 de rol van Hoofd van Global Insights bij Cision op zich genomen, na als president van Bulletin Intelligence te hebben gefungeerd. Laxineta is in 2013 by Bulletin Intelligence begonnen en was voorheen verantwoordelijk voor de dochterondernemingen Bulletin Healthcare en Bulletin Media, die elke dag cruciale briefings geven aan de meer dan een miljoen leden van 's lands toonaangevende verenigingen als de American Medical Association.

Laxineta begon zijn loopbaan bij een dagbladenuitgeverij en heeft sindsdien senior posities bekleed bij belangrijke bedrijven in de dienstensector. Hij hield zich bezig met het leveren van geavanceerde en innovatieve maatwerkoplossingen voor cliënten in verschillende sectoren.

Laxineta heeft een Masters graad van de University of Pennsylvania's Wharton School of Business en School of Engineering, en een Bachelors in bedrijfskunde van de University of Southern California's Marshall School of Business.
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo