Cision is wereldwijd actief met een stevige lokale aanwezigheid, graag stellen wij het Cision management team aan je voor

Brandon Crawley
Interim Chief Executive Officer
Brandon Crawley is toegetreden tot Cision als Interim Chief Executive Officer nadat het Bedrijf in januari 2020 door Platinum Equity werd overgenomen en hij staat momenteel aan het hoofd van het uitvoerend management team van Cision in wereldwijde activiteiten. Crawley is een Hoofd bij Platinum Equity, LLC en heeft sinds 2013 gediend in de Operationele Raden van verschillende portfoliobedrijven van Platinum, waar hij bedrijven heeft geholpen met de transitie naar het portfolio van Platinum Equity.

Voordat Crawley bij Platinum Equity kwam, zat hij in de Private Equity-praktijk van Alvarez and Marsal PriceWaterhouseCoopers waar hij zich richtte op de prestatieverbetering en strategieën voor acquisitie integratie voor private equity-portfoliobedrijven in uiteenlopende sectoren.

Crawley heeft een bachelordiploma Accountancy van de Indiana State University en een masterdiploma Business Administration van de Kelley School of Business aan de Indiana University.
Jack Pearlstein
Executive VP en Chief Financial Officer
Met 20 jaar werkervaring in financiële, operationele en strategische planning bij technologische bedrijven, overziet Jack Pearlstein onze functies op het gebied van financiën, boekhouding, juridisch en HR en faciliteiten.

Voor Cision was Pearlstein CFO bij Six3 Systems, Inc., een toonaangevende leverancier van softwareontwikkeling, sensorontwikkeling en service op het vlak van signaalverwerking voor de inlichtingendiensten. Als CFO heeft Pearlstein leidinggegeven aan drie verschillende bedrijven tijdens hun beursgang: AppNet, DigitalNet en Solera.

Pearlstein is een CPA en heeft een Bachelor of Science in Accountancy van de Universiteit New York. Daarnaast behaalde hij een MBA in Finance aan de George Washington-universiteit.
Bob Luse
Interim Chief Human Resources Officer
Als Interim Chief Human Resources Officer bij Cision, geeft Bob Luse leiding aan een mondiaal team van HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en uitvoering van talentstrategieën die Cision’s huidige en toekomstige activiteiten ondersteunen en onze werknemers positieve en verrijkende mogelijkheden bieden.

Luse heeft meer dan 30 jaar ervaring in Human Resources. Meest recent gaf hij leiding aan HR-strategie en -proces bij Accretive Health, waar hij verantwoordelijk was voor organisatorische ontwikkeling, culturele transformatie en andere HR-disciplines. Daarvoor was Luse 8 jaar lang CHRO bij Nuveen Investments, een toonaangevende vermogensbeheerder.

Luse heeft een MBA van de Kellogg School of Management aan de Northwestern University en een Bachelor of Arts van de Eastern Illinois University.
Nicole Guillot
President voor EMEIA, Canada & Latijns-Amerika
Nicole Guillot is President voor EMEIA, Canada & Latijns-Amerika voor Cision. In deze functie geeft zij leiding aan de mondiale strategie voor alle inkomende en uitgaande content voor Cision, samen met operationele en strategische activiteiten in EMEIA, Canada en Latijns-Amerika. Nicole’s carrière was een functie-overschrijdende reis door alle bedrijfsgebieden binnen de nieuws- en informatiesector. Ze heeft gediend als concerndirecteur en als eerste vertegenwoordiger in Canada sinds 2016. Voor Cision’s overname van Canada Newswire (via PR Newswire), was Nicole President & CEO van Canada Newswire. Ze begon in deze functie in 2013 en was daarna twee jaar Senior Vicepresident Global Products voor PR Newswire.

Nicole hecht een bijzonder belang aan werk dat de manier transformeert waarop wij content distribueren en benaderen in de digitale omgeving. De focus daarbij ligt op analyses die bruikbare inzichten opleveren.

Nicole is afgestudeerd aan de Universiteit van Ottawa en woont in Toronto, Ontario.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola is verantwoordelijk voor het managen en verbeteren van Cision’s technologische vermogen en beveiligingsmentaliteit wereldwijd.

Voordat hij naar Cision kwam, werkte Coppola vier jaar bij McGraw-Hill Financial als de Chief Information en Technology Officer voor S&P Capital IQ en S&P Dow Jones Indices, een toonaangevende leverancier van ratings, benchmarking en analyses voor de mondiale kapitaal- en grondstoffenmarkten. Daar was hij verantwoordelijk voor het aandrijven van de overkoepelende technologische strategie, architectuur en ontwikkeling in aanvulling op het omvormen van meerdere silo-gebaseerde teams tot één wereldwijd opererend team.

Hij heeft ook leidinggevende posities vervuld bij Thomson Reuters en Bloomberg LP. Coppola heeft een bachelordiploma in Economie van de Rutgers-universiteit.
Yujie Chen
President Azië-Pacific
Yujie Chen, President Azië-Pacific, is verantwoordelijk voor Cision's strategische richting en haar groeiende zakelijke activiteiten in de regio.

Chen kwam eind 2003 bij PR Newswire om leiding te geven aan de inspanningen voor het ontwikkelen van haar mediadistributienetwerk in China. Zijn functie breidde steeds meer uit naar verkoop en marketing, redactionele en consumentendiensten, productontwikkeling en innovatie. Samen met zijn team pionierde hij in de commerciële persbureausector, in een markt waar maar weinigen toekomst in zagen. Hij hielp het bedrijf zich te vestigen als een dominante speler in de levering van zowel nieuwsverspreiding en financiële openbaarmaking als media-informatie en monitoringsdiensten aan klanten. Hij werd gepromoveerd tot hoofd van de activiteiten van het bedrijf in de gehele regio Azië-Pacific en geeft momenteel leiding aan een team van ongeveer 200 professionals die werken in meerdere vestigingen in de hele regio, en zo duizenden mondiale en lokale klanten helpen met hun communicatiebehoeften.
Ulrik Larsen
President, Cision Social
Ulrik Larsen dient als President, Cision Social, en maakt daarbij gebruik van zijn ervaring als CEO van Falcon.io voor het verstevigen van Cision’s aanwezigheid als leider op het gebied van sociale media-management voor Comms.

Larsen beschikt over twee decennia aan ondernemerservaring op de grens tussen marketing en technologie. Aan de technologische kant werkte hij een periode bij Oracle als een van de jongste ingenieurs in het adviesteam. Later bouwde hij bij NetDoctor.com met een klein team het mondiale gemeenschapsplatform. Deze ervaring maakte dat hij een Scandinavisch sociaal netwerk mede oprichtte en van de grond af opbouwde. Daarna werd het overgenomen door de mediagroep JP/Politiken.

Daarna werd hij medeoprichter van een kleinschalig sociaal-technologisch consultancybedrijf en werkte met grote bedrijven en agentschappen. Na het opbouwen van haar klantenbasis, technologiestapel en werknemersbestand, ging hij leidinggeven aan een spin-off van het interne sociale media-managementproduct dat uiteindelijk zou uitgroeien tot Falcon.io, nu onderdeel van Cision.
Timo Thomann-Rompf
President, Cision Insights
Als President van Cision Insights, speelt Timo Thomann-Rompf een toonaangevende rol in de innovatiemotor van het bedrijf door middel van de creatie en inzet van Cision Insights’ portfolio van geïntegreerde diensten voor het monitoren, analyseren en interpreteren van sociale en traditionele media.

Thomann-Rompf heeft bijna 20 jaar ervaring in communicatieonderzoek en -advies, met een sterke kennis van uiteenlopende markten in Noord-Amerika, Europa en Azië. In 2000 kwam hij bij PRIME Research, waar hij diende als Directeur Automotive in het Duitse Mainz, en later kreeg hij de verantwoordelijkheid voor het overzien van de activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika.

Thomann-Rompf heeft een Masters of Arts in Politicologie, en heeft Politicologie, Sociologie en Publiekrecht gestudeerd aan de Johannes-Gutenberg-universiteit in Mainz, de Universiteit van Trier en aan het Instituts d'études politiques / Sciences Po in het Franse Bordeaux.
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo