Cision is wereldwijd actief met een stevige lokale aanwezigheid, graag stellen wij het Cision management team aan je voor

Abel Clark
Chief Executive Officer
Abel Clark kwam in 2020 bij Cision als Chief Executive Officer, waar hij toezicht houdt op het uitvoerend managementteam voor alle bedrijfsactiviteiten wereldwijd. Voordat hij bij Cision kwam, was Abel CEO en voorzitter van TruSight, een start-up-bedrijf dat gesteund werd door toonaangevende, financiële dienstverleners, opgericht om het risicobeheer van derden te transformeren. Onder zijn leiding bereikte het bedrijf een snelle marktacceptatie en klantuitbreiding, waardoor het bedrijf werd gepositioneerd voor succes op de lange termijn.

Eerder was Abel de Global Managing Director van de financiële divisie van Thomson Reuters (5,5 miljard USD) dat in meer dan 100 landen 40.000 klanten bedient. Zijn focus op strategische groeimogelijkheden, herverdeling van middelen, bedrijfsvereenvoudiging en de verschuiving van een productfocus naar een klantgestuurde platformactiviteit resulteerde in een hogere organische groei en een substantiële marge-uitbreiding. Voorafgaand aan zijn rol in de financiële divisie leidde Clark de 1,8 miljard USD handelssystemen, Marketplaces, waar hij leiding gaf aan de ommekeer en herpositionering van de wereldwijde valutahandel met marktleiderschap en duurzame groei als doel. Eerder was hij Chief Strategy Officer bij Thomson Reuters Corporation en lid van het Executive Committee.

Abel heeft een MBA van de London Business School en een masterdiploma in Engineering van de University of Southampton, Engeland.
Prasant Gondipalli
EVP/Chief Financial Officer
Met meer dan 15 jaar boekhoudkundige en financiële ervaring in de consulting- en corporate-sector, houdt Prasant Gondipalli als Chief Financial Officer toezicht op Cisions financiële en boekhoudkundige functies.

Voorafgaand aan Cision was Gondipalli Senior Vice President voor Portfolio Operations bij Platinum Equity. Hij was tevens Senior Vice President voor Transformation bij Key Energy Services, en Vice President voor Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation bij BlueLine Rental. Voordat hij naar Corporate kwam, werkte Gondipalli in de herstructureringspraktijk van Alvarez & Marsal.

Gondipalli is een CPA en verkreeg zijn Bachelor in de Bedrijfskunde aan Emory University. Hij is samen met zijn vrouw en kinderen woonachtig in Chicago.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola is verantwoordelijk voor het managen en verbeteren van Cision’s technologische vermogen en beveiligingsmentaliteit wereldwijd.

Voordat hij naar Cision kwam, werkte Coppola vier jaar bij McGraw-Hill Financial als de Chief Information en Technology Officer voor S&P Capital IQ en S&P Dow Jones Indices, een toonaangevende leverancier van ratings, benchmarking en analyses voor de mondiale kapitaal- en grondstoffenmarkten. Daar was hij verantwoordelijk voor het aandrijven van de overkoepelende technologische strategie, architectuur en ontwikkeling in aanvulling op het omvormen van meerdere silo-gebaseerde teams tot één wereldwijd opererend team.

Hij heeft ook leidinggevende posities vervuld bij Thomson Reuters en Bloomberg LP. Coppola heeft een bachelordiploma in Economie van de Rutgers-universiteit.
Kristie Scott
General Counsel
Kristie Scott heeft meer dan 20 jaar ervaring als intern juridisch adviseur voor technologiebedrijven. Als General Counsel is Scott verantwoordelijk voor de structurering en onderhandelingen met betrekking tot een breed scala aan technologische en bedrijfsovereenkomsten, inclusief softwarelicenties, partnerschappen, leverancierscontracten, en acquisitiedocumenten. Ze adviseert het bedrijf en de raad van bestuur tevens over bestuurlijke vraagstukken en M&A.

Voordat zij in 2004, via Vocus, in dienst trad bij Cision werkte Scott als intern juridisch adviseur voor Aether Systems, Inc., een bedrijf voor draadloze technologie, en voor Credit Management Solutions, een softwareleverancier voor kredietverwerking. Voordat zij haar JD [doctor in de jurisprudentie] ontving, ontwikkelde en programmeerde ze verschillende softwaretoepassingen in de sectoren voor defensie, timemanagement en geluidsopnames, evenals kredietverwerking.

Scott studeerde af aan Bucknell University met een B.S. in informatica en techniek en zij behaalde haar JD aan de University of Baltimore School of Law. Ze woont samen met haar man en twee zonen in Maryland.
Maggie Lower
Hoofd van Global Marketing
Maggie Lower trad in 2020 in dienst bij Cision als hoofd van Global Marketing, waar ze verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van de marketingorganisatie en alle marketingactiviteiten van het bedrijf. In haar functie richt ze zich op het opschalen van leads, het laten groeien van het merk Cision en het aansturen van de uitvoering tegen de doelstellingen op middellange en lange termijn.

Voordat ze bij Cision kwam, was Maggie de eerste Chief Marketing Officer bij TrueBlue, waar ze de digitale, merkmarketing-, innovatie- en communicatiestrategieën van het bedrijf voor elk van haar merken leidde. Ze heeft ook eerdere leidende marketingfuncties gehad bij Alight en Aon Hewitt, en ze heeft 15 jaar voor de Bank of America gewerkt. Daar leidde ze de ontwikkeling van go-to-marketplannen.

Naast haar expertise als marketingleider is Maggie ook een sterke culturele leider, die pleit voor LGBTQ+-zaken en mentorprogramma's bouwt om diversiteit en inclusie op de werkplek te stimuleren. Ze wordt door tal van brancheorganisaties en peergroups erkend voor haar werk en belangenbehartiging.

Maggie is afgestudeerd aan Hamilton College en behaalde haar MBA aan de Kellogg School of Management van de Northwestern University. Ze woont momenteel in Chicago en is vrijwilliger bij de Peer 150 Marketing Advisory Board en ook als mentor voor The Marketing Academy US. In die rol helpt ze bij de ontwikkeling en vorming van toptalenten in de marketing-, reclame- en communicatie-industrie.
Nicole Guillot
President voor EMEIA, Canada & Latijns-Amerika
Nicole Guillot is President voor EMEIA, Canada & Latijns-Amerika voor Cision. In deze functie geeft zij leiding aan de mondiale strategie voor alle inkomende en uitgaande content voor Cision, samen met operationele en strategische activiteiten in EMEIA, Canada en Latijns-Amerika. Nicole’s carrière was een functie-overschrijdende reis door alle bedrijfsgebieden binnen de nieuws- en informatiesector. Ze heeft gediend als concerndirecteur en als eerste vertegenwoordiger in Canada sinds 2016. Voor Cision’s overname van Canada Newswire (via PR Newswire), was Nicole President & CEO van Canada Newswire. Ze begon in deze functie in 2013 en was daarna twee jaar Senior Vicepresident Global Products voor PR Newswire.

Nicole hecht een bijzonder belang aan werk dat de manier transformeert waarop wij content distribueren en benaderen in de digitale omgeving. De focus daarbij ligt op analyses die bruikbare inzichten opleveren.

Nicole is afgestudeerd aan de Universiteit van Ottawa en woont in Toronto, Ontario.
Yujie Chen
President Azië-Pacific
Yujie Chen, President Azië-Pacific, is verantwoordelijk voor Cision's strategische richting en haar groeiende zakelijke activiteiten in de regio.

Chen kwam eind 2003 bij PR Newswire om leiding te geven aan de inspanningen voor het ontwikkelen van haar mediadistributienetwerk in China. Zijn functie breidde steeds meer uit naar verkoop en marketing, redactionele en consumentendiensten, productontwikkeling en innovatie. Samen met zijn team pionierde hij in de commerciële persbureausector, in een markt waar maar weinigen toekomst in zagen. Hij hielp het bedrijf zich te vestigen als een dominante speler in de levering van zowel nieuwsverspreiding en financiële openbaarmaking als media-informatie en monitoringsdiensten aan klanten. Hij werd gepromoveerd tot hoofd van de activiteiten van het bedrijf in de gehele regio Azië-Pacific en geeft momenteel leiding aan een team van ongeveer 200 professionals die werken in meerdere vestigingen in de hele regio, en zo duizenden mondiale en lokale klanten helpen met hun communicatiebehoeften.
Ulrik Larsen
President, Cision Social
Ulrik Larsen dient als President, Cision Social, en maakt daarbij gebruik van zijn ervaring als CEO van Falcon.io voor het verstevigen van Cision’s aanwezigheid als leider op het gebied van sociale media-management voor Comms.

Larsen beschikt over twee decennia aan ondernemerservaring op de grens tussen marketing en technologie. Aan de technologische kant werkte hij een periode bij Oracle als een van de jongste ingenieurs in het adviesteam. Later bouwde hij bij NetDoctor.com met een klein team het mondiale gemeenschapsplatform. Deze ervaring maakte dat hij een Scandinavisch sociaal netwerk mede oprichtte en van de grond af opbouwde. Daarna werd het overgenomen door de mediagroep JP/Politiken.

Daarna werd hij medeoprichter van een kleinschalig sociaal-technologisch consultancybedrijf en werkte met grote bedrijven en agentschappen. Na het opbouwen van haar klantenbasis, technologiestapel en werknemersbestand, ging hij leidinggeven aan een spin-off van het interne sociale media-managementproduct dat uiteindelijk zou uitgroeien tot Falcon.io, nu onderdeel van Cision.
Timo Thomann-Rompf
President, Cision Insights
Als President van Cision Insights, speelt Timo Thomann-Rompf een toonaangevende rol in de innovatiemotor van het bedrijf door middel van de creatie en inzet van Cision Insights’ portfolio van geïntegreerde diensten voor het monitoren, analyseren en interpreteren van sociale en traditionele media.

Thomann-Rompf heeft bijna 20 jaar ervaring in communicatieonderzoek en -advies, met een sterke kennis van uiteenlopende markten in Noord-Amerika, Europa en Azië. In 2000 kwam hij bij PRIME Research, waar hij diende als Directeur Automotive in het Duitse Mainz, en later kreeg hij de verantwoordelijkheid voor het overzien van de activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika.

Thomann-Rompf heeft een Masters of Arts in Politicologie, en heeft Politicologie, Sociologie en Publiekrecht gestudeerd aan de Johannes-Gutenberg-universiteit in Mainz, de Universiteit van Trier en aan het Instituts d'études politiques / Sciences Po in het Franse Bordeaux.
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo